Jak na Steam
Moderátor: Baneshee
- Wiruss
- Středně pokročilý

Jak na Steam
Chci se optat ted jsem si koupil konečně HL2 a přemýšlím, že bych si k tomu ještě něco dostáhl, ale povětšinou je v tech setech které bych chtěl i samotný HL2. Tak se ptám dostanu další Serial, kterej bych mohl někomu dát?
Naposledy upravil(a) Wiruss dne pát 8. čer 2007, 20:58, celkem upraveno 1 x.
- kotas
- Středně pokročilý

Mám stejnou otázku, jelikož vlastním Half-Life2: Holliday Collection už dlouhou dobu..
dostanu další Serial, kterej bych mohl někomu dát?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Co si kamos kupoval set CSSS , HL2:DM a DOD:S, tak dostal jen jeden cd-key
ja dostal hned po vydani ke kompu set HL2, CS:S a HL2:DM a taktez tam byl jenom jeden klic
ja dostal hned po vydani ke kompu set HL2, CS:S a HL2:DM a taktez tam byl jenom jeden klic
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ten pack hl2+hl2dm+css.
Je jen jeden key ke kazdemu Steam accountu. Na ten se pak aktivuji zakoupene hry. Ve shopu ma kazdy krabicovy baleni svuj vlastni key, ale to mi prijde zbytecny, kdyz to jde koupit online na stavajici account.
Je jen jeden key ke kazdemu Steam accountu. Na ten se pak aktivuji zakoupene hry. Ve shopu ma kazdy krabicovy baleni svuj vlastni key, ale to mi prijde zbytecny, kdyz to jde koupit online na stavajici account.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Wiruss
- Středně pokročilý

Hm tak ok že to vím tento acc někomu dám a koupím si Valve Collection na novej acc...BRKO píše:Ja mam ten pack hl2+hl2dm+css.
- Wiruss
- Středně pokročilý

Takže nová otázka, nakonec jsem se rozhodl, že si koupím krabici, ale díky problémům u obchodníka ani do týdnu nemám hry doma, požádal jsem tedy o klíče na CS Anthalogy a CS: S s tím, že si je stáhnu po zadání pres steam, jenže ouha jaké bylo moje překvapení když jsem zjistil, že to i po zadání správného klíče po mě bude chtít medium. Tak se ptám zda se to dá nějak obejít, nechce se mi stehovat kvuli tomu "nelegalní" (jelikož ja to už mám koupeno) verzi nehledě na to, že povětšinou to nejsou obrazy DVD, ale jen nějaké zmršené a překreklé verze (pokud někdo ví o normál obrazech tak PM - snad tohle není porušení pravidla o warez jelikož já nelegální fakt nechci
) a ty jsou my dle mého na nic tak se ptám zda je nějaká funkce steamu abych si mohl zahrat jeste nez budu mit media v ruce coz mozna jeste potrva...
- issoumaila
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hry jsou mezi accounty neprenositelne. Uprimne me nenapada, proc by to nekdo delal vubec, kdyz si za solidni cenu muze gamesu stahnout na svuj ucet...issoumaila píše:Ja by som mal taktiež nejaké otázky ohladom Steamu:
Chcel by som vedieť či je možné hry ktoré mám na svojom steam accounte premiestniť na iný acc.
Potom by som mal ešte jednu otázku na argo steamu a bannu: Či je možné odbannovať si sadu hier z jedného DVD keď som naň dostal bann.
Ban se snad da nekde na steampowered.com s Valve adminama diskutovat, ale imho ztrata casu.
- issoumaila
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno už som si objednal nový CS-Anthology snáď sa mi nejako naň neprenesie bann z toho istého steam accountu.BRKO píše:Hry jsou mezi accounty neprenositelne. Uprimne me nenapada, proc by to nekdo delal vubec, kdyz si za solidni cenu muze gamesu stahnout na svuj ucet...
Ban se snad da nekde na steampowered.com s Valve adminama diskutovat, ale imho ztrata casu.
J a na argo toho prenesenia hier na new steam acc. Tak to som chcel hlavne preto lebo ludia, s ktorými som sa nejakým sposobom poškriepil ma prenasledujú po Publicoch a vulgárnymy narážkami mi znepríjemňujú život. Hej dlho ich to asi bavyť nebude ale predsa. Som už raz asi neoblúbeným
- Levisek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
zkusit napsat primo na tech. podporu a nak se domluvit... treba by ti vysli vstric, ale nevimLevisek píše:no a neporadite mi, jak se daji sloucit dva ucty do jednoho? nebo jak v jednom uctu uvolnit jeden cdkey a priradit ho do novyho accountu? mam tam totiz account na CS:S, HL2DM, DOD a jeste pak account na HL1, CS,atd...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- mungo
- Začátečník

-
Viete mi poradit inu vec so Steamom?
Mam niekolko hier pod Steam, vsetko krabicove verzie - HL1; HL2+CSS a RED Orchestru.
Ako ich nainstalovat tak, aby sa hlasili pod jednou instalaciou Steam-u? Problem je najma ta RO, co je polska verzia - nainstalovala sa do nejakeho adresara spolu s vlastnou (polskou) verziou Steam-u.
A ked sa ju pokusim instalovat zo Steamu - toho povodneho - tak vie, ze ju mam aktivovanu, ale chce ju stahovat, nie nainstalovat z DVD.
Takze teraz podla toho co chcem hrat musim spustat jednu alebo druhu instalaciu Steam-u.
Mam niekolko hier pod Steam, vsetko krabicove verzie - HL1; HL2+CSS a RED Orchestru.
Ako ich nainstalovat tak, aby sa hlasili pod jednou instalaciou Steam-u? Problem je najma ta RO, co je polska verzia - nainstalovala sa do nejakeho adresara spolu s vlastnou (polskou) verziou Steam-u.
A ked sa ju pokusim instalovat zo Steamu - toho povodneho - tak vie, ze ju mam aktivovanu, ale chce ju stahovat, nie nainstalovat z DVD.
Takze teraz podla toho co chcem hrat musim spustat jednu alebo druhu instalaciu Steam-u.
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Steam - přenositelnost dat
Zajímalo by mě jak je to s přenositelností dat. Pokud mám zakoupené a stažené CS přes steam.
Chtěl bych ho dát také jako dárek kamarádovi. Což si představuju tak, že kamarád si nainstaluje steam klienta, zaregistruje se a zakoupíme na moji kreditku CS.
A teď to přijde - s jeho internetem tahat 3GB je na houby a na dlouho. Je možné použít nějakým způsobem moji kopii CS tak, aby on nemusel tahat znovu celý objem dat?
Nejedná se o warez, obě kopie budou řádně zaplacené, jediné co chceme občůrat je pomalý net a případný datový limit!
Chtěl bych ho dát také jako dárek kamarádovi. Což si představuju tak, že kamarád si nainstaluje steam klienta, zaregistruje se a zakoupíme na moji kreditku CS.
A teď to přijde - s jeho internetem tahat 3GB je na houby a na dlouho. Je možné použít nějakým způsobem moji kopii CS tak, aby on nemusel tahat znovu celý objem dat?
Nejedná se o warez, obě kopie budou řádně zaplacené, jediné co chceme občůrat je pomalý net a případný datový limit!
- Wuuduu
- Středně pokročilý

priamo v menu STEAMu je volba na zalohu dat a ich obnovenie. Funguje to bez problemov.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ta zaloha se vytvori v adresari c:\steam\backup a ne v konkretnim c:\steam\steamapps\youraccount, takze bych tipl, ze by mela fungovat na jakemkoliv uctu. Sam jsem to nezkousel...Antonín Chromý píše:A to funguje bez ohledu na to ze kterého účtu provedu zálohu a na jakém účtu zálohu obnovím? Vím, že to tam je, ale jde mi o to, abych při pokusu nedostal banWuuduu píše:priamo v menu STEAMu je volba na zalohu dat a ich obnovenie. Funguje to bez problemov.
Pokud vyzkousis, dej pls vedet .)