PROJECT: Alenek by GůdMen

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
GoodMan
Začátečník
Začátečník

PROJECT: Alenek by GůdMen

Příspěvek od GoodMan »

Už hodně dlouho mi ve sklepě ležely zbytky casu z Janina modu, který šel ke dnu stejně rychle jako začal. Přemýšlel jsem, jestli by šlo něco zachránit a postavit vše znovu na nohy. Něco málo jsem zkusil a celkem se zadařilo, dodalo mi to lehkou motivaci a chuť dělat dál, takže to zkusím dovést ke zdárnému konci, i když pod jiným názvem.
Z předchozího projektu jsem se dost poučil, hlavně tedy, že se nevyplácí spěchat a pracovat i přes to, že se mi nechce. Raději to nechám poležet do dalšího dne a popřemýšlím nad tím, co budu dělat dál.
Asi nemá cenu se moc rozepisovat, když bude dotaz, odpovím :).

->

-> "Zbytky" šasi z Janina modu
Obrázek
-> Přední plech, toho červeného kruhu si nevšímejte, budu to muset obkreslit znovu :-D
Obrázek
-> Spodní plech, dneska jsem tmelil prolisy, brousit budu zítra po šichtě
Obrázek
-> Koš na disky vyrobený z plexi, neskutečná drbačka, na 10x lepený, 15x tmelený, nastříkány a znovu obroušeny tak 4 vrstvy plniče :jaw:, autolaku 2 vrstvy
Obrázek
Obrázek
Obrázek
-> "Nastínění" jak bude v casu asi upevněn
Obrázek
Obrázek
keraM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od keraM »

Co s tím chceš dělat, dát místo bočnic plexi nebo máš norm. plechové ? Ale zatím toho moc není a neuspěchej to.
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

keraM píše:Co s tím chceš dělat, dát místo bočnic plexi nebo máš norm. plechové ? Ale zatím toho moc není a neuspěchej to.
Jo ty jsem zapomněl nafotit :), mám obě plechové, ale v jedné už je vyříznuté nepovedené okno, musím ještě pořešit co s tím provedu.
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

Jako dobrý, ale ten koš na disky Ti uplně zabije přední fan :oops:

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

ten koš vyzera luxusne :)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

bezmozek píše:Jako dobrý, ale ten koš na disky Ti uplně zabije přední fan :oops:
no ja predpokladam ze ten kos otoci ve smeru proudeni vzduchu....a jestli ne tak koš bude :love: s ventilátorem :twisted:
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Chtěl bych ho dát tak jak je na fotkách, ale zatím jsem nějak neřešil proudění vzduchu, to je fakt :-D. Když tak přemýšlím, při montáži, popř. demontáži disků bych musel vyndat fan, přišroubovat/odšroubovat disky a pak ho dát zase zpět :sleepy:.
Zítra si udělám test day.
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no já nevím ale ten koš se mi fakt líbí je to sice pomeranč "po lakyrnické stránce" ale jinak vypadá pěkně no ted ještě aby to fungovalo :D Každopádně jsem zvědav na update.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

rabinjakob píše:no já nevím ale ten koš se mi fakt líbí je to sice pomeranč "po lakyrnické stránce" ale jinak vypadá pěkně no ted ještě aby to fungovalo :D Každopádně jsem zvědav na update.
No ještě jsem ho neleštil, protože druhá vrstva přišla na řadu teprve dneska kolem poledne, takže "finální" fotky budou zítra.
Mr.JB
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mr.JB »

Až to bude hotové tak se stavím podívat, mám to kousek :-D
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Pěknej koš,ten se ti povedl :wink: ale otočil bych ho jinak by ti byl fan ve předu k ničemu a disky by nebyli vůbec ufukovaný
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Dneska jsem asi hodinku leštil lak, krásně se leskne, říkám si, konečně se začíná dařit. Vzápětí ale moje potěšení krutě opadlo při zjištění, že do něj nenacpu disky, resp. nacpu, ale na úkor deformace. Chybí asi 1mm :|. Takže zase pěkně rozřezat, slepit, nalakovat atd. Aspoň tam přidám pár věcí, co mi chybí :lookround:...
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

?

Příspěvek od saboo »

no, elektrony mas pekny, ale co dal. jo, nejdriv se maka a az pak strika.
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

saboo píše:... jo, nejdriv se maka a az pak strika.
Nepovídej :lol:.
Možná by stačilo přečíst pár řádků v postech nahoře. Koš byl hotový, šířku jsem si zjišťoval před poslední vrstvou plniče a lakem a byla ok. Bohužel 2 vrstvy autolaku + jedna plniče udělají dost, ale jsem o zkušenost bohatší a příště si dám pozor :listen:.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

GoodMan píše:
saboo píše:... jo, nejdriv se maka a az pak strika.
Nepovídej :lol:.
Možná by stačilo přečíst pár řádků v postech nahoře. Koš byl hotový, šířku jsem si zjišťoval před poslední vrstvou plniče a lakem a byla ok. Bohužel 2 vrstvy autolaku + jedna plniče udělají dost, ale jsem o zkušenost bohatší a příště si dám pozor :listen:.
kdybys vychazel z logiky veci (i kdyz nevis kolik ti daj laky velikost) tak ZMENSIT to de vzdycky (nastavce, dist.sloupky, gumove krouzky, ...) ale jen tezko se zvetsuje :wink:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Projekty“