"Zalozna kopia" windowsu

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
lysohlavec
Nováček
Nováček

"Zalozna kopia" windowsu

Příspěvek od lysohlavec »

Existuje nejaky program ktory by mi vytvoril z windowsu "kopiu". Ja by som to napalil na dvd a ked by som chcel instalovat nanovo windows tak by som si jednoducho nahodil DVD do mechaniky a vsetko by sa mi pekne nainstalovalo so vsetkymi programami a pod? Existuje nieco take?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: "Zalozna kopia" windowsu

Příspěvek od Shit »

lysohlavec píše:Existuje nejaky program ktory by mi vytvoril z windowsu "kopiu". Ja by som to napalil na dvd a ked by som chcel instalovat nanovo windows tak by som si jednoducho nahodil DVD do mechaniky a vsetko by sa mi pekne nainstalovalo so vsetkymi programami a pod? Existuje nieco take?
Sice nevím, co přesně myslíš (jestli něco na principu NH popř. Acronis, nebo kopie instalačky + soft (Nero), anebo kopie instalačky 1:1 (A120%, Nero), ale odpověď zní: Existuje - jenom upřesni dotaz.
Doufám, že to bude v souladu s pravidly fóra, jelikož "Zalozna kopia" se dá vykládat několika způsoby....
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

asi má na mysli něco jako acer recovery cd/dvd které na disk zkopíruje kompletní aktivovaných instalaci windows se všemi ovladači, nastavením a utilitama pro správu notebooku...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
lysohlavec
Nováček
Nováček

Skusim vysvetlit este raz. Zajtra si planujem nanovo instalnut Windows XP. Predpokladany straveny cas pri kompletnej instalacii aj so SW je zhruba 4h, Preto hladam nejaky program, ktory by mi takto cerstvo nainstalovany windows skopiroval so vsetkym co je v nom nainstalovane, ulozil to, ja to vypalim na DVD a ked budem niekedy instalovat win znovu tak by som win nainstaloval z toho dvd. Myslim nieco take ako "raz kliknut a mat nainstalovany cely win aj s komplet SW" :-D Dufam, ze uz sa chapeme.

K tomu nazvu temy: Nevedel som prist na lepsi vyraz tak ak mate lepsi napad tak napiste a zmenim ho :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

lysohlavec píše:Skusim vysvetlit este raz. Zajtra si planujem nanovo instalnut Windows XP. Predpokladany straveny cas pri kompletnej instalacii aj so SW je zhruba 4h, Preto hladam nejaky program, ktory by mi takto cerstvo nainstalovany windows skopiroval so vsetkym co je v nom nainstalovane, ulozil to, ja to vypalim na DVD a ked budem niekedy instalovat win znovu tak by som win nainstaloval z toho dvd. Myslim nieco take ako "raz kliknut a mat nainstalovany cely win aj s komplet SW" :-D Dufam, ze uz sa chapeme.

K tomu nazvu temy: Nevedel som prist na lepsi vyraz tak ak mate lepsi napad tak napiste a zmenim ho :oops:
Ghost, Acronis....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

lysohlavec píše:....
Takže myslíš něco jako Norton Ghost nebo Acronis True Image...
lysohlavec
Nováček
Nováček

Diky, Acronis uz mam nainstalovany. Teraz uz len prist na to ako si take dvd urobit...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“