Praskanie int. zvukovky AC97

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
stoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Praskanie int. zvukovky AC97

Příspěvek od stoun »

:( Mam int. AC97. Zvuk zacne praskat zhruba po 1-3 hodinach zapnuteho PC, nikdy nie vsak hned po starte. Zacne praskat aj ked nie je spusteny ziadny program a iba sa prehrava muzika a som niekde v obyvacke. Zacalo to po upgrade biosu zakl. desky msi 848p neo-v. Daval som najnovsie drivery, vypol ju v biose a zasa zapol a nanovo nainstaloval ale nepomaha...

Pridavam screen IRQ kanalov, tam sa to zda byt ok:

Obrázek

Inak ako prichadza vacsie teplo to seka(skorej praska) tak 3 raz za sekundu, pricom v zime to sekalo asi 0.7-1 krat za sekundu priblizne

Bios som daval na default, ale stale to praska, myslim ze by to mohlo byt nejake nastavenie biosu zle, pretoze ako sa flashol bios sa nastavenia stratili

Inak este doplnim, ked to uz zacne praskat, tak to seka vsade, vo win, v prehravacoch, v hrach...napr. CS mi obraz neseka, ale iba zvuk praska, ale napr. GTA kvoli tomu zvuku seka aj obraz a padne to tak na 20 FPS. Myslim ze GTA caka na vypocty zvuku a CS sa nenho vysere 8-)
Dakujem za kazdu radu. :oops:
stoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stoun »

:(
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

robilo mi to tiez ale u mna stacilo dat najnovsie ovladace tej zvukovky a bolo po probleme (tiez to bola AC97)
stoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stoun »

ovladace nepomahali :) Ale uz som stastny, pretoze mi dosli nervy ako to pukalo tak som si stiahol bios starsieho data (najnovsi nepomahal) a hla uz to funguje. Teraz pred 15 minutami som to doflashoval. Bolo to uz hardcore cim dlsie zapnuty pc tym viac to sekalo a neskorsie win uz ani nevidel ovladace, ale zvukovku ano.

Ak by to niekomu robilo a hladal by cez google tak tu davam tieto slova nech ho to popripade hodi sem: MSI microstar 848p neo-v pukanie praskanie sekanie zvuku zvukovka ac97 realtec codec
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“