jakou TV kartu
- Prasathor
- Nováček
jakou TV kartu
nemůžete mi někdo poradit nějakou dobrou "ověřenou" TV kartu za rozumnou cenu ?
může být i nějaký model který už se neprodává někde už bych si to sehnal jen chci spíš vědět čemu se mám vyhnout
může být i nějaký model který už se neprodává někde už bych si to sehnal jen chci spíš vědět čemu se mám vyhnout
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jakou TV kartu
Analog? Digital? interní? Externi?Prasathor píše:nemůžete mi někdo poradit nějakou dobrou "ověřenou" TV kartu za rozumnou cenu ?
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Prasathor
- Nováček
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vezmi neco od Leadteku jestli se chceš uchranit problemu...Prasathor píše:rozhodně interní a stačí analog no záleží taky na ceně za kolik se dá sehnat nějaká digitální spíš mě ale zajímá nějaký ověřený model který bych si koupil někde na inzerát nebo z bazaru ... jo a musí být i s rádiem
Treba Leadtek WinFast 200XP nebo tak neco.
- Prasathor
- Nováček
zrovna tuhle kartu má kámoš s kterým jsem před chvilou mluvil po icq ale moc pěkně o ní nemluvil nestihl jsem se ho zeptat proč s ní není spokojený ale podle toho jak se o tom jednou zmiňoval šlo asi o HW nároky ale to bych snad s Athlonem64 a 512 RAM mít neměl ...Dzin píše: Vezmi neco od Leadteku jestli se chceš uchranit problemu...
Treba Leadtek WinFast 200XP nebo tak neco.
- Prasathor
- Nováček
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: