Větrák na procáku se při přemístění PC občas zastaví

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Větrák na procáku se při přemístění PC občas zastaví

Příspěvek od Jan Machalík »

:-D Měl bych takový dotaz.Stalo se mi, že když jsem přenesl PC, nebo jsem s ním nějak prudce pohyboval zastavil se větrák.Když jsem pak PC pustil větrák nejel.Vypnul jsem ho a rázem jsem ho zpanul.Pak větrák jelk v poho.Stalo se mi to už po 3.Ale jen při větším přemístění.Mám se něčeho obávat.Nerad bych měl zasviněnou desku od porcáku až se uvaří. :sad:

PS : procesor není taktovaný.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

řekl bych nedoléhající kontakt, zarazilo mě jen to, že na jednom místě nejel a po vypnutí a zase zapnutí se rozjel. Přesto bych zašťoural do konektorku , aby plíšky víc doléhaly na piny v desce.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

bych se na to vyprda koupil za par supu novej... pak to jednou vyplivne, nebudes o tom vedet a.......
Mima
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mima »

To je svatá pravda...zvláště dneska, kdy koupíš solidní chladič už ta 300,- (Whisperock IV)...
MB Biostar M7VIT Pro Via KT400A, AMD Duron 1,8Ghz(Burn-39 stupňů s WindTunelem), A-Data DDR400 512MB, Ati Radeon 9600Pro 128MB, HDD WesternDigital 40GB 7200ot., SB Live!...
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Taky by to jeste mohlo byt rozhrkanym casem-vis jak,preneses,trochu se ohne tohle,pohne tamto,tu se neco uvolni a nakonec to muze tlecit na desku nebo na chladic a uz se nerozjede dokud do toho zas nejak nedrbnes 8-)
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“