Taky mam zvukovou kartu (Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty) a všiml jsem si ze tam je konektor na napájení přes FDD kabel ale nevím to taky jistě ani v manuálu nic není mate nějaké rady na co to je???
Rada ohledne zdroje a zvukové karty
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- ManozaX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Rada ohledne zdroje a zvukové karty
Dobrý den koupil jsem si zdroj Enermax Liberty 500W a od kabelu CPU vede kabel FM (takoví ten kabel od Fanu) manuálu bilo psané že se to má propojit s MB ale já neumím anglicky takže to nevím jistě nevíte co s tím?
Taky mam zvukovou kartu (Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty) a všiml jsem si ze tam je konektor na napájení přes FDD kabel ale nevím to taky jistě ani v manuálu nic není mate nějaké rady na co to je???

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten kabílek u Liberty je od větráku, takže zapojit na desku.
Co já vím, tak já mám na TV kartě taky ten ten samej konektor jako je napajecí od FDD, ale je to na zvuk, takže nepřipojovat
Co já vím, tak já mám na TV kartě taky ten ten samej konektor jako je napajecí od FDD, ale je to na zvuk, takže nepřipojovat
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- ManozaX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak předpokládám že na CPU FANu máš chladič od procíku. Takže ho píchni třeba na SYS.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- ManozaX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- djgeneral
- Žlutá karta Bazar

-
- ManozaX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: