Nero Essential 7
- xmmaa
- Nováček

-
Nero Essential 7
Nainstaloval jsem si spolu s novou mechanikou Asus DRW-1814BLT přiložené Nero 7. Všechno vypadá že funguje, ale spolu s Nerem nainstalovaný Nero ShowTime Essentials nepřehrává zvuk u dvd-video. Nainstaloval jsem si jiný dvd přehrávač, ten je v pohodě,zvuk jde. Nevíte čím by to mohlo být?Neměl někdo stejný problém?Díky za radu.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam uplne tu samou mechaniku ale v tom neru nemuzu zaziva udelat hudebni cd ...dam vytvoritt hudebni cd tak si tam chci vlozit pisnicky kery bych chtel a kdyz je vlastne pretahuju tak mi to napise ze "Jeden ci vice souboru nebylo mozne pridat do kompilace a ze nejspis to budu moc pridat po naistalovani pozadovaneho doplnku"
vubec nevim co s tim.
vubec nevim co s tim.
- xmmaa
- Nováček

-
Hudební cd
S tím problém vůbec nemám, teď jsem to ještě zkoušel a v pohodě.....A tobě jde zvuk když přehráváš nějaký dvd?
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudební cd
no v tom hudebnim cd nejde to ze tu mp3 nebo waw nepredela do toho cda formatu a napise to tu chybku..divny...s tim zvukem to vyzkousim ale prehravace na DVD mam jiny.xmmaa píše:S tím problém vůbec nemám, teď jsem to ještě zkoušel a v pohodě.....A tobě jde zvuk když přehráváš nějaký dvd?
EDIT: tak sem to zkusil a opravdu mi zvuk neprehrava..obraz je ok ale chybi zvuk....Jinak DVD normalne jedu na Power DVD a bez problemu a nidky bych nemenil...a ty hudebni vd uz jedou, preisntaloval sem znovu nero a je to ok