Doporučení 2x kompaktů do 5000kč a 7000kč s DPH.

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Zamčeno
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Doporučení 2x kompaktů do 5000kč a 7000kč s DPH.

Příspěvek od Luk »

Ahoj. Již mám nějakou zkušnost s digitáli. Fotím poslední dobou už jen pro zábavu a případně pracovně. O technologie ve foťácích se moc nezajimám a foťáky a jejich pokroky jsem přestal sledovat asi před necelým rokem. Doma mě leží Sony P200 se kterou jsme naprosto spokojen.

Nyní,jsme ale koukal na nabídky foťáků a událi se změny,moc se neorintuji.

Proto chci poprosit o radu na výběr fotoaparátu do max 5000kč s DPH.
Užívat se bude na domácí focení,pracovní focení. Většina focení na automat.
Požaduji slušnou výdrž na baterie,menší rozměry,nějakou tu odlonost šaasi foťáku. Dobré a ostré snímky na auto za většiny podmínek-např: i za méně světla apod. Koukal jsme že rapidně klesnul Fuji F11,dále jsou v nabdce Canony 500 serie a IXUS. Panasonic a Sony se neorintuji už vůbec.

A pak doporučené do 7000kč s dph. Opět
Užívat se bude na domácí focení,pracovní focení. Většina focení na automat.
Požaduji slušnou výdrž na baterie,menší rozměry,nějakou tu odlonost šasi foťáku. Dobré a ostré snímky na auto za většiny podmínek-např: i za méně světla apod. Minimum šumu,velké zvětšeniny a občas použití manuálu apod.

Zoom mě stačí u obou 3x ale větší bude jen k dobru. Děkuju za návrhy..
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Panasonic DMC-XXX
a pokud chceš fotit nějak "líp" tak vidím jako levnou dobrou volbu Canon... Manuál se hodí někdy víc než dost.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Jo co se týče třeba té levnější varianty potřeboval bych doporučit konrétní model. Vím že Fuji F11 byl skvělý automat. Ale všechny Canony fotějí vesmě velmi dobře. Panasonic má výhodu hlavně ve stabilizátoru. Ale dále se moc neorintuji.
Tak nevím co nejlépe zakoupit na cvakání a občsné navolení nastavení foťáku do 5000Kč
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

na prani autora LOCK (druhe podobne tema)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Zamčeno

Zpět na „Digitální foto a video“