ODSTRANENIE pripadne OBMEDZENIE INPUTLAGU

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
S.p.i.r.i.T ®
Nováček
Nováček

ODSTRANENIE pripadne OBMEDZENIE INPUTLAGU

Příspěvek od S.p.i.r.i.T ® »

Hola

Mam taky mensi problem kupil som monitor Samsung 215TW, plne pri vedomi a vedomy toho ze ma dost velky inputlag, okolo 50ms (+/- zalezi od kusu a nastaveni)

Takze som myslel ze to nebude az take zle, ale opak bol pravdou, nevravim ze kvoli tomu idem ten monitor vratit, ale pri niektorych hrach to fakt vadi, hlavne pri rychlich FPS a pri automobilovych pretekoch, jednoducho je poznat ze zvuk ide nepatrne popredu oproti obrazu ...

Takze pocul som par ludi sa vychvalovat ze oni takyto problem nemaju (alebo si len myslia ze nemaju), alebo ze ho odstranili, pripadne vyrazne obmedzili, takze moja otazka smeruje prave knim, ..

AKO SA DA (ZEVRAJ POMOCOU OVLADACOU KU GK) ODSTRANIT, OBMEDZIT INPUTLAG ?

tak prosim uzivatelov, ktory maju s tym skusenosti nech sa pochvalia

/// Dakujem za postrehy :) ...
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Mrkni do nastavení forceware a jestli je pod Performance & Quality settings položka Additional Direct3d settings.
Pokud ano, tak zkus dát 2 nebo 1, 0 už příliš redukuje výkon.

Jestli tam ta položka není tak ji aktivuj v programu NVTweak
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=911
\( ^_^)Λ(^_^ )/
S.p.i.r.i.T ®
Nováček
Nováček

No takze som to v ovladacoch nemal aktivovane, tak som si stiahol ten NVTweak, aktivoval, ale stale nic, nikde v ovladacoch to nevidim, ovladace mam 158.22 a GPU Asus 8800GTX

Obrázek
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Dej si klasické zobrazení (Zobrazit -> Klasický panel NVIDIA...) a musí to tam být.

Obrázek
\( ^_^)Λ(^_^ )/
S.p.i.r.i.T ®
Nováček
Nováček

No, velmi rad by som to prepol do klasickeho nastavenia, ale nejde to, taku ponuku nemam
Obrázek
Obrázek
Thoma$
Nováček
Nováček

Příspěvek od Thoma$ »

pařil sem UT04 a já ani nikdo jiný si na mém 215TW žádného inputlagu nevšimnul... ale je pravda že sem hrál fakt jenom chvilku a celkově to LCD mám pár dní...

takže mohl bych to zkusit otestovat přes nejaký soft ale k crt už se nedostanu tak snad by stačilo to otestovat s LCD na ntb... ???
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“