Problém se Zoner Photo Studio X
- Cyrus Virus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém se Zoner Photo Studio X
Mám problém s tim, že mi nejde spustit ZPS9 ani po přeinstalovani a zkusil jsem nainstalovat ZPS8 a ten samy problem. Odstranil jsem vsechno z registru co se tykalo ZPS a po nainstalovani to stale nejde spustit. Nevite cim by to mohlo byt?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se Zoner Photo Studio X
Nějaká chybová hláška? Co maš za OS? Maji velmi dobrou tech. podporu tak zkus tam...Cyrus Virus píše:Mám problém s tim, že mi nejde spustit ZPS9 ani po přeinstalovani a zkusil jsem nainstalovat ZPS8 a ten samy problem. Odstranil jsem vsechno z registru co se tykalo ZPS a po nainstalovani to stale nejde spustit. Nevite cim by to mohlo byt?
- Cyrus Virus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Žádná chybová hláška. Windows XP SP2.Dzin píše:Nějaká chybová hláška? Co maš za OS? Maji velmi dobrou tech. podporu tak zkus tam...Cyrus Virus píše:Mám problém s tim, že mi nejde spustit ZPS9 ani po přeinstalovani a zkusil jsem nainstalovat ZPS8 a ten samy problem. Odstranil jsem vsechno z registru co se tykalo ZPS a po nainstalovani to stale nejde spustit. Nevite cim by to mohlo byt?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
A šlo to někdy spustit? Co takle regcleaner? a ta tech.podpora?Cyrus Virus píše:Žádná chybová hláška. Windows XP SP2.Dzin píše: Nějaká chybová hláška? Co maš za OS? Maji velmi dobrou tech. podporu tak zkus tam...
- Cyrus Virus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jasně že to šlo, ještě nedávno. Regcleaner taky nepomohl...tak nevim.Dzin píše:A šlo to někdy spustit? Co takle regcleaner? a ta tech.podpora?Cyrus Virus píše: Žádná chybová hláška. Windows XP SP2.
- mejla
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: