megaalbum

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Ferdinand
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

megaalbum

Příspěvek od Ferdinand »

Sice jsem hledal, ale našlo to zde 23 stránek, kde se vyskytuje slovo "DVD"... :o
...opačný postup (tj. kopírování z DVD na CD) jsem sice našel, ale já bych chtěl opačně: chci vytvořit "megaalbumy" dle interpretů tak, že postupně bych nahrál jejich CD-čka na 1 DVD. Ale nevím, jak to provést. A kolik CD by na 1 DVD vůbec vlezlo? V jakém formátu by měly být skladby? Mohly by být nějak speciálně popisovány pro rozlišení jednotlivých alb? Jak to lze vypálit?
Mám: NB Acer Aspire1360, NTI CD&DVD Maker Gold (dodáno s noťasem) - je tam sice "možnost" výběru "Data DVD", ale nechce znát DVD médium, chová se jako CD-rom (CD vypaluje OK).
Další dotaz: Jak lze vytvořit "virtuální CD/DVD"?

//Bathory - přesunuto
Capi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Capi »

Tak na jedno DVD se vejde přibližně 6 až 7 CD, což je cca 1200 písniček.
Já pálím v Neru takže nemohu poradit co a jak v tvých programech.
Jak to myslíš "virtuální CD/DVD"? to jsem ještě neslyšel, nemyslel jsi náhodou virtuální mechaniku ? ( tu uděláš např. Alkoholem 120% nebo Daemonem, atd. )
My PC: .:CPU:. Intel P4 3,0GHz bohužel 2,0Ghz - 15x133MHz, .:Deska:. Asus P4PE2-X - i845PE, .:HDD:. Maxtor 120GB, .:RAM:. 2x 512MB Apacer PC3200 DDR bohužel 333MHz, .:GK:. ATI AH2600PRO 512MB, 600/1000Mhz, .:TV:. WinFastTV 2000XP, .:LCD:. Videoseven 17", .:Volant:. Logitech G25.
Ferdinand
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ferdinand »

Myslel jsem formát "virtuálního CD", který se má "vložit" do virtuální mechaniky.
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“