Navýšený internet od O2 a pořád stahuju stejně + problém
Moderátor: Don
- maresdav
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Navýšený internet od O2 a pořád stahuju stejně + problém
Zdravím potřeboval bych pomoc. Mám router ASUS TI4631 tento router jede jako adsl (pouze) Pro uvedení do chodu ADSL 2 je třeba nahrát nový firmware.Dosud jsme také měli od O2 net 2mb nyní máme navýšený na 4mb a přitom stahuju pořád stejně okolo 220kb/s. Myslím že je příčina v tom že nemáme nahraný adsl2. Taky jsem slyšel že je třeba změnit přes webové rozhraní protokol pppoa na pppoe. Zkoušeli jsme teda přes webové rozhraní nahrát nový firmware. A co se nestalo. Jak jsem potvrdil nový firmware tak dole jako by při načítání stránek načítal asi 3 proužky a pak z ničeho nic napsal stránku nelze zobrazit !! No a toto dělá pořád. Dovést aktualizaci do zdárného konce mi příjde nemožné. Nevím co s tím, potřeboval bych nějak nakopnout. Předem dík za rady 
- Star_Gate
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No kopat tě tu nebudem
Ale mam doma stejný router a samotného by mě zajímalo jestli je to co O2 dává na bázi ADSL2 nebo ADSL2 je jen obchodní známka a technologie zůstává stejná ADSL1... S tim firmware mě napadá jen to, jestli si neměl jinou než defaultní IP a upgradem firmware sis ji nezměnil na default 10.0.0.138... Doufám že odpovíte i mě ohledně těch technologií
Děkuju Vám předem 
- maresdav
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Maddogg
- Čestný člen

Řekl bych že to není modemem , ale samotným připojením . Když se podívaš na statistiky připojení O2 4096kbit třeba na www.rychlost.cz tak zjistíš , že se skutečná rychlost stále pohybuje kolem těch 2Mbitu , takže na plnou rychlost 4Mbitu spíše zapomeň.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W