napeti pameti - DDR2 termination voltage?
- Rampage
- Nováček

-
napeti pameti - DDR2 termination voltage?
Zdravim vsechny, mam novou sestavu (viz podpis) a chtel jsem se zeptat na jednu vec. Co se skryva pod pojmem DDR2 termination voltage (v BIOSU), resp. DIMM VTT (Everest - zalozka senzory), resp. DDR2 TERM (PC Probe II - softik k desce). Tato hodnota je nastavena na 1.09V, ceho se toto napeti tyka, jaky ma vliv a na kolik by asi melo byt nastaveno? V PC Probe II, mi to totiz generuje alarm a tato hodnota je cervene zvyraznena... Napeti pameti jako takove by to byt nemelo, to je jina hodnata a je nastavena na 2.14V (zatim default (auto) ). Diky moc za rady a odpovedi. 
Intel Core 2 Duo E6600, Primecooler PC-HC5 CU, Asus P5N32-SLI Plus, 2048 MB DDR2 (800MHz ef. 4/4/4/12, A-DATA), HDD 320GB Segate, Leadteak 8800GTS 320MB, zdroj Enermax Liberty 500W
- Rampage
- Nováček

-
- Rampage
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze popis VTT by vydal na pul stranky, v kazdym pripade by se melo držet na polovine běžný V a pokud se hejbe s voltáží pamětí mělo by se hnout i s VTT (i kdyz počítam ze to deska/bios řídí sama).
VTT by mela byt polovina běžný voltáže ±3%....
VTT by mela byt polovina běžný voltáže ±3%....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään