problém se zvukem: šum

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém se zvukem: šum

Příspěvek od kaimaster »

možná už to tady bylo, ale mám problém se šumem, koupil jsem si proto novou zvukovku SB audigy, ale šum neustal. Dělá mi to i z repráků i ze sluchátek. Když připojím usb sluchátka tak už to moc nedělá. Nevím v čem je problém. Jestli za to může jiné zařízení v bedně popř. mám v těsné blízkosti vedenej Tv kabel. Krom toho nejvíc to šumí když dělám pohyby myší. díky předem za nějaké rady
Naposledy upravil(a) kaimaster dne stř 13. čer 2007, 15:44, celkem upraveno 2 x.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Zkus dát tu zvukovku do jiného PCI slotu - nejlépe co nejdál od GK.
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

zkusím ale nevím, ta minulá zvukovka byla int.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

U integr. zvukovek je šum a různé rušení celkem normální. U SB Audigy SE ne, ale taky jsem ji zapojil do jednoho PCI slotu, kde šuměla, stačilo dát do jiného a všechno bylo ok.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Dávno jsem tohle taky řešil. Stačilo vypnout všechny nepoužívané zvukové vstupy (normálně v ovládací panely->zvuk->dej si ovládání všeho a nepotřebné povypínej) a bylo.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“