adaptér k lcd-výpadky
Moderátor: maXXmilian
- PepíkHřebík
- Začátečník
adaptér k lcd-výpadky
Mám monitor iiyama as4314ut a grafickou kartu MSI gf4 ti. V posledních dnech mi vypadává monitor(tj. zhasne). Mám podezdření, že za to může adaptér, protože kontrolka na něm taky zhasne. Nevíte někdo kde by mohla být chyba nebo kde by se dal koupit nový adaptér?
- johny128
- Začátečník
Re: adaptér k lcd-výpadky
a ako mas to napajanie?Ide ti kabel priamo do zasuvky alebo do zdroja v pc??PepíkHřebík píše:Mám monitor iiyama as4314ut a grafickou kartu MSI gf4 ti. V posledních dnech mi vypadává monitor(tj. zhasne). Mám podezdření, že za to může adaptér, protože kontrolka na něm taky zhasne. Nevíte někdo kde by mohla být chyba nebo kde by se dal koupit nový adaptér?
- PepíkHřebík
- Začátečník
- johny128
- Začátečník
- PepíkHřebík
- Začátečník
Kabel je v pohodě, zkoušel jsem 2 a žádná změna. Vypadává to jen tak, což vážně nechápu. Přehřátím to taky neni, protože to dělá i za studena. Nevíte někdo, kde by se dal ten adaptér koupit?johny128 píše:ej kuaa, tak v tom to nebudePepíkHřebík píše:Přímo do zásuvky..No, tak potom asi naozaj ten adapter.A nemas tam napr. zlomeny kabel iba, vypada ti ten prud len tak z nicoho nic, alebo ked napr pohnes s monitorom?Ak len tak, tak asi novy adabter