Repro Redstar RS 502 - subwoofer

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
floydos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Repro Redstar RS 502 - subwoofer

Příspěvek od floydos »

Včera jsem si koupil RS 502 a mám mega problém s hlasitostí SbW. Mám SB X-FI Fatal1ty FPS 64MB a repro jsem zapojil 3x přes 3,5mm jack - 2x cinch(M) do 3 vstupů v SB. Všechny satelity hrají vážně super, center taky, úplně bez problémů, jen SbW je podivný. Většinou skoro nehraje, a když ho dám na víc, tak začne drnčet. Zajímavé je, že pokud prsty lehce zmáčknu membránu SbW, tak basy začnou hrát normálně. Nevím, zda to je na reklamaci nebo to můžou být i ovladače na zvukárně, ale ty jsem zkoušel i reinstalovat a stále nic. Nesetkal se s tím náhodou někdo, případně neví někdo, jak se s tím vypořádat? Dík.
adyk
Nováček
Nováček

Příspěvek od adyk »

ja mam doma RS-502 a nic takoveho jsem resit vubec nemusel. Na zacatku jsem akorat musel zapnout tvz. bass redirection, protoze subac mi vubec nehral...ale to nebude asi Tvuj pripad, kdyz tvrdis, ze na membranu zatlacis a hraje to...
Podle toho jak to popisujes bych rekl, ze je to urcite porucha a je to na reklamaci...
ŠO POL, nigga!
floydos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od floydos »

Bass redirection mám zapnutý a když přidám SbW +15dB, tak už to začne drnčet. Jinak satelity hrají basy celkem solidně, ale bez SbW to není ono.
Dík za radu, v pondělí to hodím na reklamaci.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“