Problem s Berylem - Fedora 7 - neviditelne okna

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Oriwen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s Berylem - Fedora 7 - neviditelne okna

Příspěvek od Oriwen »

Zdravicko , rad bych na svem pocitaci uschopnil Beryl , vse funguje jak ma az na jednu vec: Pri maximalizaci okna se okno tvari jako maximalizovane (dole v pravo na nahledu plochy se mi zobrazi) , ale na plose nejsou vubec videt. Stejne tak se mi nezobrazi rolovaci listy.

Setkali jste se s timto problemem? Jak jste ho vyresili? Treba na jinem Linuxu , zkusit se to musi :)

Pouzivam Gnome + Xgl , downgradovany Xorg , drivery fglrx 8.37 . 3D akcelerace funguje.

Tak okna jsou doslova neviditelne , ty ktere jsem otevrel jsou videt dokud je neminimalizuji , pote se chovaji jako ty ostatni. Nikdo se s tim nesetkal?
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
Oriwen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oriwen »

nikdo netusi?
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús dať do toho berylu ako wm metacity namiesto emerald-u. Alebo ešte skús Compiz čo to aj v ňom robí. A skús pustiť beryl z terminálu či nebbude písať nejakú chybu, buď príkazom beryl-manager a tam to potom zapneš v tom managerovi alebo rovno beryl --replace.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“