Spellforce

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Spellforce

Příspěvek od Luke »

Co říkáte na tuhle RPG/strategii??? Podle mě je naprosto super.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Spellforce

Příspěvek od Jiri Drak »

Luke píše:Co říkáte na tuhle RPG/strategii??? Podle mě je naprosto super.
Je to fakt super, tahle nejak mel podle me vypadat W3. A hlavne to vydrzi minimalne na mesic (pokud u toho nesedis 8h denne).
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Jiri Drak píše:
Je to fakt super, tahle nejak mel podle me vypadat W3. A hlavne to vydrzi minimalne na mesic (pokud u toho nesedis 8h denne).
je to celkem dobrý ale pak to dost omrzí alespon mně
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 JD: Mě to taky nadchlo. Ted jsem byl nemocnej, tak jsem to hrál skoro pořád a ještě jsem to nedohrál. Ale blížim se ke konci a to je smutný :(. Ale už se těším na datadisk a druhý díl :) už aby to bylo. :roll:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Asi to nikoho nezajímá, ale v létě má vyjít datadisk pro tuhle naprosto skvělou hru! :)

/EDIT: 2 Sent :box:
//Edit: Sent - máš recht nikoho to nezajímá :blee:
neni to ani RTS ani RPG - je to jen bastl mezi tim a imho nepovedenej :lol:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Luke píše:Asi to nikoho nezajímá, ale v létě má vyjít datadisk pro tuhle naprosto skvělou hru! :)

/EDIT: 2 Sent :box:
Ten uz par tydnu out :wink:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Jiri Drak píše:Ten uz par tydnu out :wink:
Tak moment, to mi uniklo! Už je venku??????? :shock:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše:
Myslim, ze na polish Warcrafta 3 nic nema... i kdyz mozna mas na mysli ty avizovane a nakonec chybejici RPGprvky ?
show must go on..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

shadow píše:Myslim, ze na polish Warcrafta 3 nic nema... i kdyz mozna mas na mysli ty avizovane a nakonec chybejici RPGprvky ?
Wacraft je dobra hra, ale je to jen RTS a nic vic. Ja mam radsi kdyz je hra taky riznuta RPG a to se u Spellforce podarilo.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše:
shadow píše:Myslim, ze na polish Warcrafta 3 nic nema... i kdyz mozna mas na mysli ty avizovane a nakonec chybejici RPGprvky ?
Wacraft je dobra hra, ale je to jen RTS a nic vic. Ja mam radsi kdyz je hra taky riznuta RPG a to se u Spellforce podarilo.
Tak to mam taky rad, ovsem znam i zaprisahle antiRPGisty, kteri dekovali Blizzardu, ze W3 nakonec pojal tradicne, bez nejakeho vetsiho roleplaying pristupu.. kill them all :) Ten Spellforce budu muset nekdy prubnout, az se na me usmeje trocha casu :sad:
show must go on..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

shadow píše:
Jiri Drak píše: Wacraft je dobra hra, ale je to jen RTS a nic vic. Ja mam radsi kdyz je hra taky riznuta RPG a to se u Spellforce podarilo.
Tak to mam taky rad, ovsem znam i zaprisahle antiRPGisty, kteri dekovali Blizzardu, ze W3 nakonec pojal tradicne, bez nejakeho vetsiho roleplaying pristupu.. kill them all :) Ten Spellforce budu muset nekdy prubnout, az se na me usmeje trocha casu :sad:
Tys to ani nehras a pritom tvrdis, ze je W3 lepsi ? Jak to muzes vedet ? :o
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše: Tys to ani nehras a pritom tvrdis, ze je W3 lepsi ? Jak to muzes vedet ? :o
Ja to netvrdim, jen jsem predpokladal, to jedine z meho prvniho postu vyplyva, kazdopadne rad se samozrejme budu mylit. V druhem postu uz vubec nic nehodnotim :wink: Argumentacni pravnicka logika :wink:

edit : ale nebudem se tady zbytecne tahat za slovo..... lze to vlastne chapat i jak to chapes ty...priste radsi napisu : "Domnivam se, i kdyz jsem to nehral, ze na polish W3 nic nema".

A ted mam otazku primo ke hre - jak je to tam s pribehem, s jeho vypravenim, aspon podobne jako u W3 ? A nejsou mise prilis stereotypni ?
show must go on..
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

shadow píše:A ted mam otazku primo ke hre - jak je to tam s pribehem, s jeho vypravenim, aspon podobne jako u W3 ? A nejsou mise prilis stereotypni ?
NE! je to super. War 3 TFT je výborná hra, ale Spellforce je prostě jedinečná hra!

btw. Už někdo hrál ten datadisk?

666 8-)
Harmonek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harmonek »

nemužu nahrat ten novej patch 1.35 neznate nějaky figl?diky
mandarinka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

spellforce patch1.35

Příspěvek od mandarinka »

Harmonek píše:nemužu nahrat ten novej patch 1.35 neznate nějaky figl?diky
taky mi to nejde udajne se tomu nelibi muj cdkey :-/ Nechcete mi nekdo nakej key pujcit? ;-X
Athlon64 3000+ 1.8Ghz@2.15Ghz (aktivni C&C) s AC silencer 64 ultraTC; MSI K8N Neo2 plat. ; Transcend 512 DDR400 CL2.5 ; Sapphire Radeon 9800 128bit 128DDR 8pip @ 9800PRO(vc.biosu). + AC VGA silencer rev.3 + passivy na pametich CoolerMaster SAC-P01 ; 2x Seagate Baracuda 120GB 8MB cash ( Raid0 ); CDRW Plextor; DVD RW LG GSA-4163B; SB Audigy2 ZS; LCD 17" LG L1730S; Mouse LogitechMX500, Volant Log. WingmanFormulaForce GP, Zdroj 400W Chill Inovation CP-400P
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: spellforce patch1.35

Příspěvek od shadow »

mandarinka píše:
Harmonek píše:nemužu nahrat ten novej patch 1.35 neznate nějaky figl?diky
taky mi to nejde udajne se tomu nelibi muj cdkey :-/ Nechcete mi nekdo nakej key pujcit? ;-X
ještě jednou taková žádost, a je to za žlutou :wink:
show must go on..
mandarinka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mandarinka »

aha neprecet jsem si pravidla moc se omlouvam .. :?
Athlon64 3000+ 1.8Ghz@2.15Ghz (aktivni C&C) s AC silencer 64 ultraTC; MSI K8N Neo2 plat. ; Transcend 512 DDR400 CL2.5 ; Sapphire Radeon 9800 128bit 128DDR 8pip @ 9800PRO(vc.biosu). + AC VGA silencer rev.3 + passivy na pametich CoolerMaster SAC-P01 ; 2x Seagate Baracuda 120GB 8MB cash ( Raid0 ); CDRW Plextor; DVD RW LG GSA-4163B; SB Audigy2 ZS; LCD 17" LG L1730S; Mouse LogitechMX500, Volant Log. WingmanFormulaForce GP, Zdroj 400W Chill Inovation CP-400P
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“