//Edit by Paja: vymazano pomoc na zacatku...je jasne ze potrebujes pomoci
Nefunguje TV tuner na Excalibur All in Wonder 9200.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Kotěnočkin
- Nováček

-
Nefunguje TV tuner na Excalibur All in Wonder 9200.
Prosím o pomoc, z ničeho nic mi přestal fungovat TV tuner na kartě Excalibur AIW 9200, na záložce se místo TV objevilo Video In. Vše se zdá OK, systém nehlásí žádnou chybu. Nainstaloval jsem poslední ovladače, nic...Napadlo mi, že je možná problém v Adobe Encore DVD, které jsem před tím nainstaloval, ale i po odinstalaci TV nefunguje. Vše ostatní je OK, jen jako by tam tuner nebyl. Nechce se mi hned demontovat kartu a reklamovat.Existuje možnost kartu nějak diagnostikovat a najít, kde je chyba? Díky.
- Pupik
- Začátečník

Re: Pomoc!!!Nefunguje TV tuner na Excalibur All in Wonder 92
Kotěnočkin píše:Prosím o pomoc, z ničeho nic mi přestal fungovat TV tuner na kartě Excalibur AIW 9200, na záložce se místo TV objevilo Video In. Vše se zdá OK, systém nehlásí žádnou chybu. Nainstaloval jsem poslední ovladače, nic...Napadlo mi, že je možná problém v Adobe Encore DVD, které jsem před tím nainstaloval, ale i po odinstalaci TV nefunguje. Vše ostatní je OK, jen jako by tam tuner nebyl. Nechce se mi hned demontovat kartu a reklamovat.Existuje možnost kartu nějak diagnostikovat a najít, kde je chyba? Díky.
Jakej pouzivas DirectX?
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
klasickej problem, odeber mmc, nainstaluj wdm driver a pak mmc ...a modli se ...
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Kotěnočkin
- Nováček

-
Verze DirectX
Měl jsem v.8, ale teď jsem se díval a s Adobe Encore jsem si nainstaloval 9.0....To je ten problém??? Díky za cenné rady!
- Briketa
- Začátečník

-
- Pupik
- Začátečník

Pokud mas DirectX 9.0b, tak si doinstaluj toto: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 310675b02b
a mas po problemu.
a mas po problemu.
- Kotěnočkin
- Nováček

-
Sláva, už to funguje!!!!!!!!!!!!!
Díky za rady, už to funguje. zajímavé je , že jsem musel zkombinovat všechny zde doporučené postupy, samotný jeden postup nefungoval...
Tak tedy, nainstaloval jsem nové ovládací drivery z www.omegacorner.com, naistaloval záplatu z http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 310675b02b, odinstaloval mmc, nainstaloval wdm drivery a nakonec nové mmc 9.0. Pak už jen restart a sláva.....Šlo to jen v této posloupnosti, jinak ne. Tak nevím, třeba bude někdo mít podobný problém.
Každopádně díky všem rádcům:-)
Kotěnočkin
Tak tedy, nainstaloval jsem nové ovládací drivery z www.omegacorner.com, naistaloval záplatu z http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 310675b02b, odinstaloval mmc, nainstaloval wdm drivery a nakonec nové mmc 9.0. Pak už jen restart a sláva.....Šlo to jen v této posloupnosti, jinak ne. Tak nevím, třeba bude někdo mít podobný problém.
Každopádně díky všem rádcům:-)
Kotěnočkin
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jsmepsal vyse ze podobny problemy maji vsichni...
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2