Kodak EasyShare DX4530 za 8500Kc, koupit?-zkusenosti s nim..

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
kamen
Nováček
Nováček

Kodak EasyShare DX4530 za 8500Kc, koupit?-zkusenosti s nim..

Příspěvek od kamen »

Tento fotak ted ma Hypernova v akci, na letaku je, ze stal puvodne 15000 a ted ho maji za 8500,-, nemate nekdo s timto kouskem zkusenosti? nebo radeji koupit za ty penize neco jineho napr. Olympus C-720 ULTRA Zoom - 3 mil. bodů, zoom optický 8x za 7300,- na alzasoft.cz?

Diky Vam mnohokrat
Shuttle AN35N Ultra 400 dualchannel,Barton 2500+,Leadtek 5900XT,Maxtor 80GB (8MB cache),512 DDR,19"Samsung 957MB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/dx4530.html

tady mas recenzi...

btw.. kolik stoji v nakym normalnim obchode...
kamen
Nováček
Nováček

Příspěvek od kamen »

Thx, precetl jsem recenzi, radeji pockam na lepsi koupi, cena u jinych prodejcu se pohybuje okolo techto penez.
Shuttle AN35N Ultra 400 dualchannel,Barton 2500+,Leadtek 5900XT,Maxtor 80GB (8MB cache),512 DDR,19"Samsung 957MB
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Já ho mám od Vánoc a spokojenost. Je teda pravda, že jsem fotograf-amatér, ale ten foťák mým potřebám vyhovuje. Menu je skoro až moc jednoduché; taky mi vadilo, že bez PC nezjistím velikost jednotlivých snímků, ale vzhledem k tomu, že je to na danou kvalitu plus minus pořád stejné, je to jedno. Pro cílovou skupinu nenáročný uživatel je to IMHO za tu cenu super přístroj. Vždyť i ta recenze vyzněla překvapivě dobře...! To jsem ani nečekal.
Veterán
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“