Lenovo C200 vs. Acer Aspire 5102ANWLMi nebo jiný...
Moderátor: Don
- GeorgeCZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Lenovo C200 vs. Acer Aspire 5102ANWLMi nebo jiný...
Zdarec všem,
chtěl bych si koupit notebook, ale newím kterej si mám vybratr váhám mezi těmito:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46202
http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5102 ... t+dp75090/
ten Acer má lepší grafiku, ale Lenovo zase lepší CPU...vůbec newím kterej si vybrat..poraďte
jinak mi můžete doporučit úplně jinej - podmínky: 1GB RAM, WIFI, Cena do 18500,-
//D.M. změna nadpisu
chtěl bych si koupit notebook, ale newím kterej si mám vybratr váhám mezi těmito:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46202
http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5102 ... t+dp75090/
ten Acer má lepší grafiku, ale Lenovo zase lepší CPU...vůbec newím kterej si vybrat..poraďte
jinak mi můžete doporučit úplně jinej - podmínky: 1GB RAM, WIFI, Cena do 18500,-
//D.M. změna nadpisu
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To Lenovo má jenom XGA displej - do toho bych asi dneska už nešel ... Aceru moc nevěřím, no takže bych se taky podíval jinde - HP 530 s Core Duo T2050, nebo HP 6715s se Sempronem 3600+ - sice mají slabší procesory, ale (zejména 6715s - to by mělo mít skoro stejný šasi jako 671xb) měly by mít lepší zpracování...
Ale záleží na tom, co chceš na notebooku provozovat ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- GeorgeCZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chtěl bych ho používat na práci ve škole, tvorba stránek a aby se na tom dala zapařit nějaká old gamesa....a na filmyDon Martinez píše:To Lenovo má jenom XGA displej - do toho bych asi dneska už nešel ... Aceru moc nevěřím, no takže bych se taky podíval jinde - HP 530 s Core Duo T2050, nebo HP 6715s se Sempronem 3600+ - sice mají slabší procesory, ale (zejména 6715s - to by mělo mít skoro stejný šasi jako 671xb) měly by mít lepší zpracování...
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
- malidian
- Mírně pokročilý
-
OLD gamesa typu Warcraft 3, CS 1.6 by na GMA 950 a spol neměl být problém, novější raději moc ne (i když na nízké rozlišení a detaily se ještě něco dá)GeorgeCZ píše:chtěl bych ho používat na práci ve škole, tvorba stránek a aby se na tom dala zapařit nějaká old gamesa....a na filmyDon Martinez píše:To Lenovo má jenom XGA displej - do toho bych asi dneska už nešel ... Aceru moc nevěřím, no takže bych se taky podíval jinde - HP 530 s Core Duo T2050, nebo HP 6715s se Sempronem 3600+ - sice mají slabší procesory, ale (zejména 6715s - to by mělo mít skoro stejný šasi jako 671xb) měly by mít lepší zpracování...
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jenom bych chtěl doplnit, že v tom 6715s je Radeon X1250, kterej je prý odvozenej z Radeonu X700, takže výkonově je na tom rozhodně líp než GMA 950 + nemá tak "problematický" ovladače - některý hry (pokud vím tak třeba CS: Source) totiž na GMA grafikách vůbec nejdou spustit, i když hrubej výkon je dostatečnej...
Jinak záleží tím, co myslíš práce ve škole - takový programy třeba na modelování 3D součástek (Catia, Inventor), potřebujou imho trošku lepší grafiku...
Jinak záleží tím, co myslíš práce ve škole - takový programy třeba na modelování 3D součástek (Catia, Inventor), potřebujou imho trošku lepší grafiku...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Vím, vím... Tu GMA 950 jsem myslel u Lenova...Don Martinez píše:Jenom bych chtěl doplnit, že v tom 6715s je Radeon X1250..
V HP 6715s by měl být tento chipset Jak je ta karta skutečně výkonná, jest otázka v diskusi na CC někdo psal něco o 1 600 bodech v 3D Marku 03, ale pod Windows Vista..., něco se na tom určitě zahrát dá, starý hry by imho měly být OK...
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.