Ahoj,
chci timto pozadat zkusenejsi o radu Pročet jsem články, prolezli nejaky fora, jakous takous predstavu mám, ale znáte to
Co je pro mě důležitý? * HDD aspoň 120 GB
* když RAM 512 MB, tak pak volnej další slot, lépe 1 GB
* aby to byl ASUS (mám to přes firmu bez DPH a este se slevou,)
* baterka čím víc, tím líp
* limit cca 20 K s DPH
* bez OS, poběží tam XP
Na co ho chci? Celkem klasika
* office, filmy, net, nejaký stahování, poslech hudby, škola (nic extra náročnýho)
* hry nehraju (a když, tak nějaký jednoduchý, takže grafika není potřeba)
* často mám puštěných víc věcí najednou, takže aby to tohle nějak zvládalo při schopné odezvě a reakční době (tohle čekám, že by mohl umožňovat Core Duo procik)
Co jsem se díval, tak jsem vybral asi toto
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=746
co mi tam mozna vadi je disk - neni to sata, tudiz asi bude o kousek pomalejsi odezva pri cteni / zapisu
mala vyhoda by mohla byt stejna znacka cipsetu, grafiky i CPU (ale tohle je jen dojem - mate nejakej nazor tady k tomu?)
alternativa
http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=746
tady je disk sata, ale nbook je vetsi (ikdyz to by az tak nevadilo), o kousek mensi baterka a cipset s grafikou ATI, jinak to samy
Co se tyce mych ocekavani - v poslednim bodě - mám správný?
Co jsem pročet, tak tohle by právě mohlo být plus Core Duo. Vím, že za tu cenu nic uplně extra nepořídím, jde o o poměr cena / vykon
Dale - dotaz na rozdil tech cipsetu a grafik - pujde to nejak poznat
Tj. kdyz je to komplet Intel, bude to behat lip?
Eventuálně nemáte nějakej comment k tomuto typu, zkušenosti nebo nějakou alternativu? A pokud, tak kterej byste brali a proc?
Díky moc za kazdou radu!
P.S. Procesory jsem ADM ze svyho vyberu vyradil prvne kvuli vydrzi a pak mam taky z proctenych veci pocit, ze jsem az prilis casto narazel na prispevky, kde se u Asusu resilo jejich mozny prehrivani s kombinaci se spatnym resenim chazeni, coz vedlo k porucham.
Uživatelský Nbook do 20ti tis - ASUS A8HE-4P065 ???
Moderátor: Don
- Myyo
- Nováček
-
- Myyo
- Nováček
-
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: