Blue_Death
- L!cmen
- Nováček

Blue_Death
Zdar, už si nevim fakt rady. Mam kompa s AMD, dvě DVD mechaniky do PATA a jednu do SATA-2. HDD samo do SATA-2. Když chci instalovat nějakou hru (CoD2, STALKER,...) hodí mi to modrou smrt. Už fakt nevim co s tim už sem kuli tomu i přeinstalovat systém a furt nic. PLS někdo poraďte - nebojte už sem gůglil, ale nic konkrétního k mému problému sem nenašel.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam auto s 4ma kolama, jednim volantem a 4ma sedadlama. Jezdi, ale obcas mu proste chcipne motor kdyz na to trosku dupnu (napr kdyz potrebuju rychle projet krizovatku pac se blizi auta a uz se mi nechce cekat).
uved sem PRESNOU sestavu
uved sem PRESNOU sestavu
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- kocourleo
- Začátečník

- L!cmen
- Nováček

OndraSter: Hele ty chytrej, instalování z céda neni nic nevobvyklýho - žádný šlapání na plyn...
kocourleo:
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození
MACHINE_CHECK_EXCEPTION
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu pokračujte těmito kroky:
Ujistěte se, že nový hardware a software jsou správně nainstalovány. Pokud se jedná o novou instalaci, obraťte se na dodavatele hardwaru nebo softwaru vyžádejte si případné aktualizace systému Windows.
Pokud potíže potrvají, vypněte nebo odeberte instalovaný hardware nebo software. Zakažte možnosti paměti systému BIOS, například ukládání do mezipaměti nebo stínové řízení.
Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí použít nouzový režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnit možnosti spuštění a poté vyberte položku nouzový režim.
TECHNICKÉ INFORMACE:
*** STOP: 0x0000009C (0x00000004, 0x00000000, 0xB2000000, 0x00070F0F)
ZAHAJOVÁNÍ VÝPISU FYZICKÉ PAMĚTI RAM
normálně instaluju třeba to CoD2 a, já nevim, asi ve třech procentech se to kousne a vobjeví se jen BSOD...
kocourleo:
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození
MACHINE_CHECK_EXCEPTION
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu pokračujte těmito kroky:
Ujistěte se, že nový hardware a software jsou správně nainstalovány. Pokud se jedná o novou instalaci, obraťte se na dodavatele hardwaru nebo softwaru vyžádejte si případné aktualizace systému Windows.
Pokud potíže potrvají, vypněte nebo odeberte instalovaný hardware nebo software. Zakažte možnosti paměti systému BIOS, například ukládání do mezipaměti nebo stínové řízení.
Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí použít nouzový režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnit možnosti spuštění a poté vyberte položku nouzový režim.
TECHNICKÉ INFORMACE:
*** STOP: 0x0000009C (0x00000004, 0x00000000, 0xB2000000, 0x00070F0F)
ZAHAJOVÁNÍ VÝPISU FYZICKÉ PAMĚTI RAM
normálně instaluju třeba to CoD2 a, já nevim, asi ve třech procentech se to kousne a vobjeví se jen BSOD...
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, to sice ano, ale ja ukazoval na to ze si rekl "mam AMD procesor, 250GB disk a DVDROMku" tak jsem odpovedel mam "4 sedadlovy auto se 4ma kolama"L!cmen píše:OndraSter: Hele ty chytrej, instalování z céda neni nic nevobvyklýho - žádný šlapání na plyn...
uz chapes?
Nenapsal jsi PRESNY nazvy (modely) komponent! (a to jsem to tam jeste napsal at napises PRESNE sestavu)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle toho, co jsem našel na google (třeba http://www.winforums.com/showthread.php?t=12007) se jedná o chybu disku, což nezní nepravděpodobně...
Jinak podle MS (http://support.microsoft.com/kb/329284) :
Jinak podle MS (http://support.microsoft.com/kb/329284) :
2Ondraster: ten první post bych bral, kdybys chtěl taky popis BSODu a ten druhý už je opravdu zbytečný, ne?Chyba nastane v případě, že procesor počítače detekuje neopravitelnou chybu a oznámí ji systému Windows XP. Procesory Pentium hlásí takovou chybu pomocí funkce MCE (Machine Check Exception), některé procesory Pentium Pro mohou používat funkci MCA (Machine Check Architecture). Chybová zpráva může být vyvolána následujícími faktory: • Chyby sběrnice systému
• Chyby paměti, například problémy parity nebo kódu ECC (Error Correction Code)
• Chyby mezipaměti v procesoru nebo hardwaru
• Chyby vyrovnávací paměti TLB (Translation Lookaside Buffers) procesoru
• Jiné hardwarové problémy procesoru
• Problémy hardwaru některých výrobců
Burn in hell.
- L!cmen
- Nováček

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že při normální práci s diskem to nedělá:
- zkus scandisk
- zkus jiný IDE kabel
- zkus jinou mechaniku
- zkus aktualizovat drivery řadiče
- zkus aktualizovat FirmWare mechaniky
- zkus chdisk
- zkus reinstalaci
Šel bych na to v tomto pořadí, vše samozřejmě na vlastní nebezpečí.
Jinak si, prosím, přečti http://lamer.cz/quotes/show/3719 a vem si z toho ponaučení.
- zkus scandisk
- zkus jiný IDE kabel
- zkus jinou mechaniku
- zkus aktualizovat drivery řadiče
- zkus aktualizovat FirmWare mechaniky
- zkus chdisk
- zkus reinstalaci
Šel bych na to v tomto pořadí, vše samozřejmě na vlastní nebezpečí.
Jinak si, prosím, přečti http://lamer.cz/quotes/show/3719 a vem si z toho ponaučení.
Burn in hell.
- L!cmen
- Nováček

dik za rady ale s tou češtinu bJeš někam... Voni sou totiž lidi, kerý si hrajou na velký češtináře a beztak ani neznaj vymenovaný slova a na druhý straně sou lidi, kerý třeba pravopis znaj, ale nijak to nepřeháněj. Každej podle svýho sjedomí... Ale nebudem to řešit. Já každopádně děkuju za ty rady, ale s tou češtinou mi ne*er

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V tom případě mi dovol být stejně OT a poslat tě do pr*ele, protože když už chceš poradit, mohl by ses aspoň chovat jako člověk a respektovat některá rozumná pravidla diskuse.
http://www.stare.cz/otazky.html
Nechápu, co je na tom tak těžkého.
//OK, Ani jeden z nás to nemyslí zle a je v tom doufám cítit dost nadsázky... Neříkal jsem nic o looserech apod., každý nějak začíná, ale česky může mluvit/psát úplně každý. Druhá věc je správně se ptát, což nakousl OndraSter - něpomůže "něco, nějaký" - prostě popiš problém konkrétně. Tak zase příště
http://www.stare.cz/otazky.html
Nechápu, co je na tom tak těžkého.
//OK, Ani jeden z nás to nemyslí zle a je v tom doufám cítit dost nadsázky... Neříkal jsem nic o looserech apod., každý nějak začíná, ale česky může mluvit/psát úplně každý. Druhá věc je správně se ptát, což nakousl OndraSter - něpomůže "něco, nějaký" - prostě popiš problém konkrétně. Tak zase příště
Naposledy upravil(a) Teuzz dne sob 30. čer 2007, 13:58, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- L!cmen
- Nováček

no hele nebudem se hádat, já svý chyby uznávám. na fórech nejsem jeden z nejskušenějších a využívam toho jen v !krajní nouzi! A neboj se, já sem před tim hleda a taky se ptal. Klidně bych se zeptal i ve škole, ale tak už jaxi neni. Já svou chybu uznávam, vim že nejsem takovej frajer na fórech jako třeba ty, ale zas na druhou stranu mysim, že sem se nezeptal uplně špatně. A každopádně Ti taky sem vděčnej, že mi KONEČNĚ někdo dal ten link na to jaxe spráuně ptát. Vono je pravda, že loseři vo tomle nemaj- nemáme - ani šajn a akorát pak všichni řvou a stejně neporaděj. Takže prostě dik. Já vyskoušim to cos mi napsal a paxe tady zas ukážu.