Zkušenosti s HP dv6397ea
Moderátor: Don
- Ados
- Začátečník
-
Zkušenosti s HP dv6397ea
Chtěl bych se zeptat, zda má s tímto ntb. někdo nějaké zk. Hlavně by mě zajímala výdrž. Dále kolik doopravdy váží, protože každý obchod uvádí něco jiného a nevím, čemu mám věřit. Dále by mě zajímala kvalita provedení tohoto ntb. A jaký hry je schopen rozjet s graf. nvidia 7400.Ješte by mě zajímalo zda je display matný, či lesklý. Díky za odpovědi.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Displej je lesklý - vlastně, skoro celý notebook je lesklý ... Provedení je docela slušný (na spotřebitelskej notebook), akorát nad konektorem k připojení dokovací stanice se trošku hýbal plast (aspoň u toho co jsem doma měl) - to ale imho pevnost toho laptopu nijak nesnižuje. Jinak výdrž není nijak extrémně slavná - je to spíš náhrada desktopu než mobilní stroj - v Battery Eateru měl myslím asi 2,5 hodiny (v Reader's Testu) - moc víc z něj asi nevyždímáš. Co se týče hmotnosti tak jsem ho nevážil, takže přesný číslo nepovím ... Jinak tady máš recenzi ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník