Nelze změnit řazení souborů

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
dipy
Nováček
Nováček

Nelze změnit řazení souborů

Příspěvek od dipy »

Pokud zvolím v jakýmkoliv programu ve win.XP soubor/otevřít, tak se zobrazí jakási část průzkumníka. No a v tom okně nejsou soubory a složky řazeny podle názvu. Když to změním (pravý tlačítko/seřadit ikony/název), tak při příštím otevření je to zase blbě. Jinak v samostatným průzkumníku to funguje v pohodě a to nastavení si to pamatuje. Nevím, co jsem kde omylem změnil, ale přijde mě, že pokud to přenastavím, tak by si to systém měl pamatovat.
MSI P67A-C45, 1x4GB DDR3 , Intel Core I5 2400 (Sandy Bridge) non OC, Radeon HD6850, OCZ Agility 3 60GB, Segate ST31000524AS 1TB
sebad
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sebad »

a zkoušel si Možnosti složky-Zobrazení-Pamatovat nastavení zobrazení každé složky ?
dipy
Nováček
Nováček

Příspěvek od dipy »

Jo, tohle mam zatrhy. Zkousel jsem projistotu i tuhle polozku nezatrhnout (kdyby se to nejak zblaznilo), ale furt stejny. Mozna by pomohlo nejak primo se povrtat v registrech, ale to nevim jak na to.
MSI P67A-C45, 1x4GB DDR3 , Intel Core I5 2400 (Sandy Bridge) non OC, Radeon HD6850, OCZ Agility 3 60GB, Segate ST31000524AS 1TB
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“