problém s připojením - online hry - nastavení IP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

problém s připojením - online hry - nastavení IP

Příspěvek od kuavik »

jedná se o připojení k serveru pro hraní online (farcry).
Na PC, kde připojení funguje, si FW řekne o povolení vzdálené IP 254.7.neco.neco a u PC, kde se nelze k serveru připojit chce FW povolit IP 10.0.1.1. Nechápu proč se také nesnaží připojit na stejnou adresu jako 1. PC (254.7.......).
Jinak internet a vše ostatní funguje bez problemu.
Zkoušel jsem i vypnou FW. Přeinstalovat hru. Opravdu netuším, kde je zakopaný pes.
Modem je linksys wifi gateway
IP 1.PC je 192.168.1.100
IP 2.PC je 192.168.1.101
maska 255.255.255.0
výchozí brána 192.168.1.1

pokud někdo v čem je problém a proč se obě PC nechtějí připojit ke stejné vzdálené straně pls. písněte
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s připojením - online hry - nastavení IP

Příspěvek od hugoventil »

kuavik píše:jedná se o připojení k serveru pro hraní online (farcry).
Na PC, kde připojení funguje, si FW řekne o povolení vzdálené IP 254.7.neco.neco a u PC, kde se nelze k serveru připojit chce FW povolit IP 10.0.1.1. Nechápu proč se také nesnaží připojit na stejnou adresu jako 1. PC (254.7.......).
Jinak internet a vše ostatní funguje bez problemu.
Zkoušel jsem i vypnou FW. Přeinstalovat hru. Opravdu netuším, kde je zakopaný pes.
Modem je linksys wifi gateway
IP 1.PC je 192.168.1.100
IP 2.PC je 192.168.1.101
maska 255.255.255.0
výchozí brána 192.168.1.1

pokud někdo v čem je problém a proč se obě PC nechtějí připojit ke stejné vzdálené straně pls. písněte
ze stroje, kde chces hrat napis telnet IP_herniho_serveru port a enter,tak zjistis, zda se stroj vubec dostane na ten port (staci tmava obrazovka)
zkus trasovat na herni server jestli neni problem na trase - tracert ip_herniho_serveru a enter
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

diky za odpoved,
zkoušel jsem a na herní server to jde, ale problem je v tom, ze on se snazi pripojit na 10.0.1.1:3128 coz je proxy v praci, nekde si to zafixoval a chce se na ni pripojit i z domova, kde mam prime pripojeni :)
ale internet a ostat programy se pripoji v poho, fakt nechapu.
nevis co s tim?
Toshiba P100-10P

Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

kuavik píše:diky za odpoved,
zkoušel jsem a na herní server to jde, ale problem je v tom, ze on se snazi pripojit na 10.0.1.1:3128 coz je proxy v praci, nekde si to zafixoval a chce se na ni pripojit i z domova, kde mam prime pripojeni :)
ale internet a ostat programy se pripoji v poho, fakt nechapu.
nevis co s tim?
Jestli to dobře chápu, tak pravděpodobně ten co nejde bude notebook, ne?! Když ses s ním připojoval i v práci?! Je to tak?! A nezůstalo ti tam něco v nastavení sítě? Myslím nějaké nastavení z práce?! Například WINS server? Porovnej nastavení sítě na obou dvou počítačích, jestil se neliší?! A když vypneš firewall, tak to funguje??
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

tak to mam. bylo to nastaveni ie, kde bylo nastaveno pripojeni na tu proxy a far cry se podle toho nastaveni řídil. nezjistil jsem to drive protoze pouzivam firefox. divne ze ostat gamesy fungovaly. pravdepodobne zkousi pri pripojeni obe varianty
Toshiba P100-10P

Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“