Tak jsem zběžně projížděl fórum a nikde jsem na tento problém nenarazil (ale důkladně jsem nehledal), což mě docela překvapuje, protože u mě to je docela velkej problém. Je to asi takto... Dokud jsem měl sp1 (prakticky celou dobu, sp2 mám na stálo asi 2týdny) šlo vše v pohodě.. Stahování přes jakýkoliv klient jelo... Občas jsem počas této doby dostal chuť zkusit sp2, takže jsem si ho stáhl, avšak v tu chvíli přestal bit spirit prakticky stahovat... On sice stahuje, ale s sp1 se připojím třeba k 50ti lidem a stahuju 200kb a se sp2 zhruba k 1/5 a stahuju cca 10kb... Okej, řek jsem si, že se to nějak prasí když to tam jen tak instaluju, takže jsem si pořídil anglický win přímo se sp2. Výsledek stejný... Jak jistě většina ví (omlouvám se registrovaným, ale i ta vaše registrace není zrovna legální záležitost..), přes bitspirit se dá obejít nutnost registrace na torrentleech, takže vám to potom tahá plnou rychlostí... se sp2 se připojím max ke 2 lidem a stahuju 6kb... Proto by mě teda zajímalo, jak tento problém vyřešit? Zkoušel jsem vypnout ten ubohý win firewall, nepomohlo... Teď tam mám tedy nastavený, že mám svůj vlastní, ale taky to nepomáhá....
Měl někdo z vás podobný problém? Nebo všichni odjakživa stahujete na sp2 a proto jste si toho nikdo nevšiml?

Dám klidně ruku do ohně, že je to způsobeno tím sp2 a není to firewall, takže tam musí někde běžet ještě nějaká "bezpečnostní" kravina... Ještě bych zmínil, že mám internet, kde je sdílená ip adresa, avšak nikdy jsem neměl problémy až doteď, když mám sp2....
Děkuji za rady...