Notebooky Dell

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
jukyn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Notebooky Dell

Příspěvek od jukyn »

Mám dost dotazů an tuto společnost.
Zajímá mě hlavně zda-li tma jde nakupovat na splátky...
Dále a to ej velice důležité...nelze u jejich konfigurátoru poznat zda je displej lesklý či matný?To znamená že si mohu vybrat či dělají jen jeden typ?
Myslel jsem že Trulife je značka lesklého displeje ale je to jen asi věrohodnější podání barev...
Děkuji za brzké odpovědi L.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

TruLife je imho lesklý displej... Pokud zobrazovač označení TruLife v konfigurátoru nemá tak je matný, tzn. můžeš si většinou vybrat :) . Jestli jde na konfigurátoru nakupovat na splátky nevím - zkus jim napsat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
jukyn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dell!!!!

Příspěvek od jukyn »

Tak jsem si včera objednal Dell Inspiron 1501 v lepší konfiguraci a musím říc t že firma dell jako taková nic moc.Je to dvanác hodin od psolání objednávky a stále ji nemohu vysledovat,stále mi ještě nepřišla faktura abych to mohl zaplatit.
Docela to zamrzí když vemu fakt ze alza a jiné pc obchody ukáží objednávku jen pár sekund poté co ji pošlete.Od firmy dell bych čekal větší profesonalitu.Dále mě mrzí že u zahraničních poboček,lze nakoupit na splátky a u nás ne...že by to bylo způsobeno nedůvěryhodností českých kupujících?:(
No nevím...uvidíme ale pocit z dellu dobrý nemám(hlavně že jedu za 3 týdny do portugalska aby vůbec notebook přišel.)
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.tenista »

pis prosim dalsi informace jak to s tou dodavkou vypada - mam v palnu si od nich taky koupit ntb a mam ten samej problem - za mesic odjizdim
jukyn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:/

Příspěvek od jukyn »

Pokud za měsíc odjíždíš tak si ho rychle objednej,do měsíce ho budeš mít na 100%.
Dneska jsem obdržel zálohovou fakturu a dnes zaplatím celou částku.Ve faktuře se píše že obdržím zboží do deseti prac.dnů od peněz u nich an účtě...
takže psopěš sám sem si objednal promo nabídku inspiron 1501 a slyšel sjem an něj chváli...
nevýhody jsou že se docela hřeje plast u větráku a ne zase tak dobrý výdrž baterie...proto jsem vzal 9-ti článkovou...jinak tam mám dvou jádro,512ddr2,matný displej,dvdrw atd...80gb disk
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“