Mám dost dotazů an tuto společnost.
Zajímá mě hlavně zda-li tma jde nakupovat na splátky...
Dále a to ej velice důležité...nelze u jejich konfigurátoru poznat zda je displej lesklý či matný?To znamená že si mohu vybrat či dělají jen jeden typ?
Myslel jsem že Trulife je značka lesklého displeje ale je to jen asi věrohodnější podání barev...
Děkuji za brzké odpovědi L.
Notebooky Dell
Moderátor: Don
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
TruLife je imho lesklý displej... Pokud zobrazovač označení TruLife v konfigurátoru nemá tak je matný, tzn. můžeš si většinou vybrat . Jestli jde na konfigurátoru nakupovat na splátky nevím - zkus jim napsat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Dell!!!!
Tak jsem si včera objednal Dell Inspiron 1501 v lepší konfiguraci a musím říc t že firma dell jako taková nic moc.Je to dvanác hodin od psolání objednávky a stále ji nemohu vysledovat,stále mi ještě nepřišla faktura abych to mohl zaplatit.
Docela to zamrzí když vemu fakt ze alza a jiné pc obchody ukáží objednávku jen pár sekund poté co ji pošlete.Od firmy dell bych čekal větší profesonalitu.Dále mě mrzí že u zahraničních poboček,lze nakoupit na splátky a u nás ne...že by to bylo způsobeno nedůvěryhodností českých kupujících?:(
No nevím...uvidíme ale pocit z dellu dobrý nemám(hlavně že jedu za 3 týdny do portugalska aby vůbec notebook přišel.)
Docela to zamrzí když vemu fakt ze alza a jiné pc obchody ukáží objednávku jen pár sekund poté co ji pošlete.Od firmy dell bych čekal větší profesonalitu.Dále mě mrzí že u zahraničních poboček,lze nakoupit na splátky a u nás ne...že by to bylo způsobeno nedůvěryhodností českých kupujících?:(
No nevím...uvidíme ale pocit z dellu dobrý nemám(hlavně že jedu za 3 týdny do portugalska aby vůbec notebook přišel.)
- pavel.tenista
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
:/
Pokud za měsíc odjíždíš tak si ho rychle objednej,do měsíce ho budeš mít na 100%.
Dneska jsem obdržel zálohovou fakturu a dnes zaplatím celou částku.Ve faktuře se píše že obdržím zboží do deseti prac.dnů od peněz u nich an účtě...
takže psopěš sám sem si objednal promo nabídku inspiron 1501 a slyšel sjem an něj chváli...
nevýhody jsou že se docela hřeje plast u větráku a ne zase tak dobrý výdrž baterie...proto jsem vzal 9-ti článkovou...jinak tam mám dvou jádro,512ddr2,matný displej,dvdrw atd...80gb disk
Dneska jsem obdržel zálohovou fakturu a dnes zaplatím celou částku.Ve faktuře se píše že obdržím zboží do deseti prac.dnů od peněz u nich an účtě...
takže psopěš sám sem si objednal promo nabídku inspiron 1501 a slyšel sjem an něj chváli...
nevýhody jsou že se docela hřeje plast u větráku a ne zase tak dobrý výdrž baterie...proto jsem vzal 9-ti článkovou...jinak tam mám dvou jádro,512ddr2,matný displej,dvdrw atd...80gb disk