VIRTUAL DJ

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Zabral68
Začátečník
Začátečník

VIRTUAL DJ

Příspěvek od Zabral68 »

Měl bych dva dotazy ohledně tohoto skvělého prográmku.
1.
Když dělám mix z různých osekaných songů, tak bych chtěl aby měl mix stejnou hlasitost. Kde to prosím Vás navolím. Víte jak to je songy jsou z různých alb a každá má jinou hlasitost.
2.
Když už mám navolený nějaký ten mix, tak si ho chci samozřejmě nahrát. Navolený ho mám v BROWSER, v pravé části a pod sebou jsou všechny songy, které v mixu budou. Ještě než spustím automatické mixování(v Browseru druhá ikonka zhora) musím už dopředu vstoupit do RECORD, dát start recording a potom znova jít do Browseru a kliknout na atomatický mix. Po přehrání všech osekaných songů v mixu jdu opět do RECORD a kliknu na stop Recording. Jde mi vlastně o to, že musím potom výsledný mix ještě osekat na začátku a na konci, protože je tam asi 5sekund ticho.
Poradíte?

:(
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

aby meli stejnou hlasitost, musis pouzit nejaky program, ktery umi vyrovnani hlasitosti. V xp media center je windows audio corverter, zkus sehnat neco podobneho
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Audacity.
1. Normalizace
2. ořezání
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Zabral68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zabral68 »

Trinom píše:Audacity.
1. Normalizace
2. ořezání
Díky za tip na tento prográmek. Hned ho vyzkouším.
:)
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Spise zkus Traktor DJ Studio :-D
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │Lian Li LANCOOL 217 │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“