Akasa nebo chieftec zdroj?
- zakbak
- Nováček

Akasa nebo chieftec zdroj?
Chtěl bych poradit,jaká značka je lepší,kdo už má nějaký zkušenosti.díky
- Caderom
- Začátečník

Mám Akasu 400W a žádný zázrak to není. Parametry nic moc, ale slyšel jsem, že má tichý ventilátor, což jsem chtěl, a proto jsem ji vzal. Bohužel se to nepotvrdilo. Navíc teď po roce začal ventilátor divně cvakat.
Chieftec je na tom podobně, vzhledem k tomu, že v testu na Svět hardware testovaný kousek shořel asi i hůře.
Já bych dal přednost Akase, ale velký rozdíl tam asi nebude. Od Seasonicu jsou ale hodně, hodně daleko. Doporučoval bych ti na něj připlatit. Pár korun z vyšší investice se ti vrátí na účtu za elektřinu díky jeho vysoké účinnosti a nebudeš se muset strachovat, že se ti s PC něco stane.
Chieftec je na tom podobně, vzhledem k tomu, že v testu na Svět hardware testovaný kousek shořel asi i hůře.
Já bych dal přednost Akase, ale velký rozdíl tam asi nebude. Od Seasonicu jsou ale hodně, hodně daleko. Doporučoval bych ti na něj připlatit. Pár korun z vyšší investice se ti vrátí na účtu za elektřinu díky jeho vysoké účinnosti a nebudeš se muset strachovat, že se ti s PC něco stane.
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
podívej se sem mas tam 12 stran....
jo a neni receno ze se ti nemuze pos... i kvalitni zdroj treba muj enermax vubec nefungoval jak má nestabilita padani PC a vse jenom zdrojem vse zalezi kus od kusu nektery vyrobce jich ma dobrych vice nektery mene (poruchovost
)
podívej se sem mas tam 12 stran....
jo a neni receno ze se ti nemuze pos... i kvalitni zdroj treba muj enermax vubec nefungoval jak má nestabilita padani PC a vse jenom zdrojem vse zalezi kus od kusu nektery vyrobce jich ma dobrych vice nektery mene (poruchovost
- Sinpa
- Mírně pokročilý

doporučuju vždy pár stovek přihodit a vzít Seasonic 
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD