Problem, kurzor mysi me skace :((
- solda1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem, kurzor mysi me skace :((
Ahoj lidi, jsem zoufalej
a to moc, kurzor mysi se me hibe cca +- 1mm nahoru a dolu, nejak by me to nevadilo, kdybych zavodne nehral csko
dal jsem rr PC a nic, vypl jsem mys a dela to porad, takze mysi by to byt nemelo, jinak mys mam mx 518, nevite prosim co s tim ? Prosim o rychlou pomoc , dekuju moc 
- solda1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm, tak uz me to nedela, vypl jsem 518 a vzal si sit mys, prestalo to delat, tak jsem vypl sit mys a zapl 518 a uz to jede v poradku, nemuze to byt tim, ze jsem mel zaple dve mysi ? Kazdopadne problem vyresen, jinak moc dekuju za toto foro, moc me pomaha, jsem takova lamka, ale pomalu se ucim
diky a caute 
- bob159
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm mozno to robila ta druha myssolda1 píše:hm, tak uz me to nedela, vypl jsem 518 a vzal si sit mys, prestalo to delat, tak jsem vypl sit mys a zapl 518 a uz to jede v poradku, nemuze to byt tim, ze jsem mel zaple dve mysi ? Kazdopadne problem vyresen, jinak moc dekuju za toto foro, moc me pomaha, jsem takova lamka, ale pomalu se ucimdiky a caute
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B