Ahoj,
poraďte prosím, co je kde špatně. Nefunguje mi režim Celé obrazovky ve Windows media playeru. Nefunguje to v žádném wmp. Zkoušel jsem je až po 10ku včetně rollbacků a nic. Nezáleží to ani na formátu. Situace je stejná i u online streamů.
Když kliknu na Celou obrazovku, přepne se to na celou obrazovku, cca 1 vteřinu je celá obrazovka černá a pak se to vrátí zpět na původní "menší" okno. U některých streamů se pak už v původním malém okně nezobrazuje obrázek (je černej) a jde pouze zvuk.
Mám WinXP SP2. Kdysi to všechno fungovalo, ale od nějaký doby to nejde. Mohlo to být možná způsobeno nějakým pluginem do FF. Pro jistotu jsem to odebral, ale situace je stejná. Jde wmp odinstalovat a znova nainstalovat?
WMP - nefunguje režim Celá obrazovka, proč?
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WMP - nefunguje režim Celá obrazovka, proč?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- kocourleo
- Začátečník

Problém asi bude v overlay. Koukni se do nastavení WMP na nástroje/Možnosti/Výkon/Akcelerace videa/Upřesnit. Taky by to mohlo být ovladačem grafické karty.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: