Která GK do ntb je lepší?
Moderátor: Don
- P3T3R
- Začátečník
-
Která GK do ntb je lepší?
Zdravim potřeboval bych trochu helpnout, chtěl bych se zeptat která GK na notebooku je lepší jestli:
X1600 ala FireGL v5200 256MB co se dává do nových lenovo ntb
nebo
GF 7700Go co je v Asusu G1
Díky
X1600 ala FireGL v5200 256MB co se dává do nových lenovo ntb
nebo
GF 7700Go co je v Asusu G1
Díky
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
výkon
viz:www.notebookcheck.net
Jinak kdybych vybíral já tak bych vzal lenovo,kvůli značce a zpracování.
Jinak kdybych vybíral já tak bych vzal lenovo,kvůli značce a zpracování.
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
z čistě ohledu na grafiku, a né na NT, tak bych volil GeForce
ATI X1600, setkal sem se sní, docela dobrá, to jo, ale zbytečně je přechvalovaná... GeForce Go 7700 je uplně o ničem jinym, v testu 3Dmark06 má o 900 bodů víc
Já osobně dávám přednost GeForce, s ATI mam delší zkušenost cca se 3-4 kartama, a vždycky se tam utoho sekne nějakej problém, taky přehřívání. proto z mýho osobního hlediska dávám přednost GF, dělal sem se delší dobu 3, a nikdy mě nezklamaly
ATI X1600, setkal sem se sní, docela dobrá, to jo, ale zbytečně je přechvalovaná... GeForce Go 7700 je uplně o ničem jinym, v testu 3Dmark06 má o 900 bodů víc
Já osobně dávám přednost GeForce, s ATI mam delší zkušenost cca se 3-4 kartama, a vždycky se tam utoho sekne nějakej problém, taky přehřívání. proto z mýho osobního hlediska dávám přednost GF, dělal sem se delší dobu 3, a nikdy mě nezklamaly
All I know is that I know nothing.
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
- P3T3R
- Začátečník
-
No já se právě rozhoduju mezi:
IBM LENOVO Z60P
Procesor: Intel Core Duo Prozessor T2500 2,00 GHz
RAM: 2GB DDRII 667Mhz (1 slot volnej)
HDD: 100GB
Grafika: ATI Mobility FireGL V5200; 256 MB (zlepšená ATI Mobility Radeon X1600)
Mechanika: DVD±RW DL/-RAM
Prislusensvi: Dockovací stanice, software
a
ASUS G1-AK024C
Procesor: Intel Core 2 Duo T7200 2,00 GHz
RAM: 2GB DDRII 667Mhz
HDD: 160GB
Grafika: GeForce Go 7700 PCI Express x16; 512 MB
Prislusensvi: software, brasna
Jinak dlaší specifikací sou na tom stejně (bluetooth, wi-fi, atd.)
Tak nevim me se taky libi Lenova zpracováním, ale designově ten G1 neni taky vůbec špatnej. Tak právě nevim...
Co by jste si vybrali vy z těhle dvou?
IBM LENOVO Z60P
Procesor: Intel Core Duo Prozessor T2500 2,00 GHz
RAM: 2GB DDRII 667Mhz (1 slot volnej)
HDD: 100GB
Grafika: ATI Mobility FireGL V5200; 256 MB (zlepšená ATI Mobility Radeon X1600)
Prislusensvi: Dockovací stanice, software
a
ASUS G1-AK024C
Procesor: Intel Core 2 Duo T7200 2,00 GHz
RAM: 2GB DDRII 667Mhz
HDD: 160GB
Grafika: GeForce Go 7700 PCI Express x16; 512 MB
Prislusensvi: software, brasna
Jinak dlaší specifikací sou na tom stejně (bluetooth, wi-fi, atd.)
Tak nevim me se taky libi Lenova zpracováním, ale designově ten G1 neni taky vůbec špatnej. Tak právě nevim...
Co by jste si vybrali vy z těhle dvou?
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
designově sou výborný oba dva, stim mym ASUSem se nedaj porovnávat
já bych rozhodně šel do GF, pro mě osobně je to jasný volba, ale je to na tobě, ale taky hlavně rozhoduj, u NT, výdrž baterie, a pak u procesoru velikosti kešky L2
já bych rozhodně šel do GF, pro mě osobně je to jasný volba, ale je to na tobě, ale taky hlavně rozhoduj, u NT, výdrž baterie, a pak u procesoru velikosti kešky L2
- P3T3R
- Začátečník
-
no ten IBM ma velikost Cache 2MB a výdrž 4,5h a ten asus má Cache 4MB a výdrž 2h. Ta baterka, to si můžu koupit silnější, ale nevim na co je na L2 Cache??
Teď jak sem hledal ty parametry tak sem našel Asus G1-8888 a vypadá stejně a myslim, že má stejnou specifikaci, tak nevim jestli si mám koupit ten nebo ten G1-AK024C..
Teď jak sem hledal ty parametry tak sem našel Asus G1-8888 a vypadá stejně a myslim, že má stejnou specifikaci, tak nevim jestli si mám koupit ten nebo ten G1-AK024C..
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak tyhle věci hrahou na obě strany, já bych vzal toho asuse, ale ta výdrž toho druhýho je slušná, ztoho pak taky výde jaká grafika je lepší, proto je spíš na co ten notebook chceš
jinak, L2, to je paměť kde procesor ukládá odchady, cokoliv uděláš, tak on si mezi tim udělá odhady, a když se trefí co uděláš ty, tak to znovu nedělá a veme to ztej paměti, samozřejmě je první L1, ale ta výbá hodně malá, a pak v L2 se dotoho vejde víc : , ale tyhle L2 jak řikáš, 2 a 4 MB, to je moc moc moc, tak bych je moc neřešil
jinak, L2, to je paměť kde procesor ukládá odchady, cokoliv uděláš, tak on si mezi tim udělá odhady, a když se trefí co uděláš ty, tak to znovu nedělá a veme to ztej paměti, samozřejmě je první L1, ale ta výbá hodně malá, a pak v L2 se dotoho vejde víc : , ale tyhle L2 jak řikáš, 2 a 4 MB, to je moc moc moc, tak bych je moc neřešil
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já bych bral spíš ten ThinkPad - Core Duo T2500 na tom imho bude skoro stejně jako Core 2 Duo T7200, grafika bude o něco slabší (a ne dělaná na hry), ale u Lenova bych očekával lepší zpracování, což je pro mě důležitější...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- P3T3R
- Začátečník
-