GF4 Ti4200 64MB AGP 8x - vliv napětí zdroje na výkon grafiky
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Harys
- Nováček

-
GF4 Ti4200 64MB AGP 8x - vliv napětí zdroje na výkon grafiky
Je možné a by měl zdroj, který dává na výstupu +3,3V pouze max. 2,9 a asi 2x dokonce 0, vliv na výkon karty:?: Která zamrzne při všech 3D aplikacích (3Dmark i hry) a pomůže jen reset 
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Harys
- Nováček

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Harys
- Nováček

-
- Harys
- Nováček

-
- Daniel Jackson
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s GF4ti 64/8x
Mám úplně stejný problém, a má to i více lidí. Na toto téma je diskuze i na zive a na overclockingu. Moje karta Ge 4 Ti 4200 je ale odzkoušena na jiném stroji a tam běhá v pohodě. Půjčil jsem si tedy kartu, také Ge 4 Ti 4200 a dělá mi to pořád to samé. Zkoušel jsem všechno možný, ovladače na grafiku desku atd... Tyhle problémy mi to začlo dělat asi před půl rokem. Jsem už z toho zoufalý. Všude doporučujou zkusit zdroj, tak to také odzkouším a dám vědět. Pokud by jste na něco přišli, dejte mi prosím vědět. Díky
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je divny znam hodne lidi ktery maj tuhle grafarnu (treba i ja) a na zadnej problem sem nikdy nenarazil. ba naopak je to naprosto bez problemu. jestly nekdo prijde na reseni tak bych ho rad vedel
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
- Budulman
- Začátečník

-
Re: Problém s GF4ti 64/8x
Mám to samé,ale já mám zdroj 200W,takže je to na 99% zdrojem,Daniel Jackson píše:Mám úplně stejný problém, a má to i více lidí. Na toto téma je diskuze i na zive a na overclockingu. Moje karta Ge 4 Ti 4200 je ale odzkoušena na jiném stroji a tam běhá v pohodě. Půjčil jsem si tedy kartu, také Ge 4 Ti 4200 a dělá mi to pořád to samé. Zkoušel jsem všechno možný, ovladače na grafiku desku atd... Tyhle problémy mi to začlo dělat asi před půl rokem. Jsem už z toho zoufalý. Všude doporučujou zkusit zdroj, tak to také odzkouším a dám vědět. Pokud by jste na něco přišli, dejte mi prosím vědět. Díky
ale na taktnuté GF4 440MX mi to nedělá,i když to mám docela dost taktlé,
už jsem objednal 350W,tak jsem zvědav,zatím jsem jí dal stranou,doufám,že to bude tím zdrojem.
Budulman
ASUS A6T AP017
- Daniel Jackson
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník

-
To ani neříkej,že budu muset dávat 98,já tu kartu tam nacpal včera,dal tam or.driver a hrál jsem OFP asi dvě hodiny,taky v poho,ale v 3D Marku to nedojede,napíše mi to,že nestíhá vykreslovat,tak co,tobě to dělá co přesně?Daniel Jackson píše:Dneska jsem nainstaloval win98 a zkoušel to. Po dobu dvou hodin hraní se mi to ani jednou neseklo. Nainstaluju XP a zase to samé, nevím co je na Win98 tak lepšího, že se to tam neseká!
Budulman
ASUS A6T AP017
- Daniel Jackson
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Budulman
- Začátečník

-
zkus ten 3D Mark,zda ti dojede,co ti napiše v připadě pádu.Daniel Jackson píše:3D Mark jsem ještě nezkoušel, zkusím. Tedka jdu zkusit Industry Giant 2 je to na Direct X 8.1, tak uvidím jestli se sekaj i hry, které nejsou pod Direct X 9.Zatím jsem testoval jenom ty nové, a ty se pokaždé sekly.
ASUS A6T AP017
- Daniel Jackson
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník

-
no,já to sice nataktované mám,ale na 100% super,Jiri Drak píše:A zkouseli jste to taky na nepretaktovanych PC, AGP na 4x, Fastwrite off ?
WinXP jsou na nestabilni HW mnohem ciltivejsi nez Win98.
každej pátek v noci 14-ti hodinová jízda 3D Mark 2001,vždy skoro stejnej počet bodů,tak v tom to není,je pravda,že jsem v biosu dal AGP8,ale deska mi to podporuje,tak snad to v tom není???
Na mé staré kartě to jede super,tak nevím.
ASUS A6T AP017
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Budulman
- Začátečník

-
- Daniel Jackson
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: