GF4 Ti4200 64MB AGP 8x - vliv napětí zdroje na výkon grafiky

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Harys
Nováček
Nováček

GF4 Ti4200 64MB AGP 8x - vliv napětí zdroje na výkon grafiky

Příspěvek od Harys »

Je možné a by měl zdroj, který dává na výstupu +3,3V pouze max. 2,9 a asi 2x dokonce 0, vliv na výkon karty:?: Která zamrzne při všech 3D aplikacích (3Dmark i hry) a pomůže jen reset :(
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Najjednoduchsia odpoved na tvoje otasku je vyskusat iny zdroj!!!! Potom budes urcite mudrejsi...........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Harys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Harys »

No právě že na jiným kompu je 100%, takže zkusím jiný zdroj, nebo...?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Skus popisat ostatne komponenti v PC potom sa bude dat lepsie poradit..........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Harys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Harys »

vypisovat zde sestavu nemá smysl, jela dost dlouho bez problému, potřebuju vědět zda někdo, s podobným problémem, jej vyřešil tím že vyměnil zdroj (silnější, značka, .....)
kupovat ho budu stejně, ale co když je v tom ještě něco jinýho?...
Harys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Harys »

to spíš je asi důležitější to že orig. větrák na GF je pryč a mám tam AMD větrák z GPU kterej je napájenej z desky (FUN CHASI)
Daniel Jackson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s GF4ti 64/8x

Příspěvek od Daniel Jackson »

Mám úplně stejný problém, a má to i více lidí. Na toto téma je diskuze i na zive a na overclockingu. Moje karta Ge 4 Ti 4200 je ale odzkoušena na jiném stroji a tam běhá v pohodě. Půjčil jsem si tedy kartu, také Ge 4 Ti 4200 a dělá mi to pořád to samé. Zkoušel jsem všechno možný, ovladače na grafiku desku atd... Tyhle problémy mi to začlo dělat asi před půl rokem. Jsem už z toho zoufalý. Všude doporučujou zkusit zdroj, tak to také odzkouším a dám vědět. Pokud by jste na něco přišli, dejte mi prosím vědět. Díky
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

to je divny znam hodne lidi ktery maj tuhle grafarnu (treba i ja) a na zadnej problem sem nikdy nenarazil. ba naopak je to naprosto bez problemu. jestly nekdo prijde na reseni tak bych ho rad vedel
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Budulman
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s GF4ti 64/8x

Příspěvek od Budulman »

Daniel Jackson píše:Mám úplně stejný problém, a má to i více lidí. Na toto téma je diskuze i na zive a na overclockingu. Moje karta Ge 4 Ti 4200 je ale odzkoušena na jiném stroji a tam běhá v pohodě. Půjčil jsem si tedy kartu, také Ge 4 Ti 4200 a dělá mi to pořád to samé. Zkoušel jsem všechno možný, ovladače na grafiku desku atd... Tyhle problémy mi to začlo dělat asi před půl rokem. Jsem už z toho zoufalý. Všude doporučujou zkusit zdroj, tak to také odzkouším a dám vědět. Pokud by jste na něco přišli, dejte mi prosím vědět. Díky
Mám to samé,ale já mám zdroj 200W,takže je to na 99% zdrojem,
ale na taktnuté GF4 440MX mi to nedělá,i když to mám docela dost taktlé,
už jsem objednal 350W,tak jsem zvědav,zatím jsem jí dal stranou,doufám,že to bude tím zdrojem.
Budulman
ASUS A6T AP017
Daniel Jackson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dneska jsem nainstaloval win98 a zkoušel to. Po dobu dvou hodin hraní se mi to ani jednou neseklo. Nainstaluju XP a zase to samé, nevím co je na Win98 tak lepšího, že se to tam neseká! :-D
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Daniel Jackson píše:Dneska jsem nainstaloval win98 a zkoušel to. Po dobu dvou hodin hraní se mi to ani jednou neseklo. Nainstaluju XP a zase to samé, nevím co je na Win98 tak lepšího, že se to tam neseká! :-D
To ani neříkej,že budu muset dávat 98,já tu kartu tam nacpal včera,dal tam or.driver a hrál jsem OFP asi dvě hodiny,taky v poho,ale v 3D Marku to nedojede,napíše mi to,že nestíhá vykreslovat,tak co,tobě to dělá co přesně?
Budulman
ASUS A6T AP017
Daniel Jackson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

3D Mark jsem ještě nezkoušel, zkusím. Tedka jdu zkusit Industry Giant 2 je to na Direct X 8.1, tak uvidím jestli se sekaj i hry, které nejsou pod Direct X 9.Zatím jsem testoval jenom ty nové, a ty se pokaždé sekly.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

A zkouseli jste to taky na nepretaktovanych PC, AGP na 4x, Fastwrite off ?
WinXP jsou na nestabilni HW mnohem ciltivejsi nez Win98.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Daniel Jackson píše:3D Mark jsem ještě nezkoušel, zkusím. Tedka jdu zkusit Industry Giant 2 je to na Direct X 8.1, tak uvidím jestli se sekaj i hry, které nejsou pod Direct X 9.Zatím jsem testoval jenom ty nové, a ty se pokaždé sekly.
zkus ten 3D Mark,zda ti dojede,co ti napiše v připadě pádu.
ASUS A6T AP017
Daniel Jackson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jiri Drak píše:A zkouseli jste to taky na nepretaktovanych PC, AGP na 4x, Fastwrite off ?
Moje PC je nastaveno totálně na default, nemám nic nataktovaného, AGP mám 4x a fastwrite mám vypnutý.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Jiri Drak píše:A zkouseli jste to taky na nepretaktovanych PC, AGP na 4x, Fastwrite off ?
no,já to sice nataktované mám,ale na 100% super,
každej pátek v noci 14-ti hodinová jízda 3D Mark 2001,vždy skoro stejnej počet bodů,tak v tom to není,je pravda,že jsem v biosu dal AGP8,ale deska mi to podporuje,tak snad to v tom není???
Na mé staré kartě to jede super,tak nevím.
ASUS A6T AP017
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

AGP 8x je casty zdroj problemu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Jiri Drak píše:AGP 8x je casty zdroj problemu.
po hokeji na to pudu,díky
ASUS A6T AP017
Daniel Jackson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak tedka jsem hrál asi hodinku Industry Giant 2 a nespadlo to. Myslím že to bude dělat jenom pro hry pod Direct X 9. GTA3 jsem taky zkoušel a hrál jsem je asi hodinku a půl a taky nespadly.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Mně ta karta už ani nepustí do woken,blikaj mi tam barevné pruhy a pak to zčerná,reset,,
ASUS A6T AP017
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“