nVidia nForce WHQL drivers 3.13

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok :( ........ po ich instalacii ani nenabehne system :( ..... funkcne to je jedine ak to nainstalujem bez IDE driveru .........
Nechapem naco nVidia predstavuje cipove sady.... ked knim nevie urobit poriadny ovladac!!!!!!!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

random píše:Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok :( ........ po ich instalacii ani nenabehne system :( ..... funkcne to je jedine ak to nainstalujem bez IDE driveru .........
Nechapem naco nVidia predstavuje cipove sady.... ked knim nevie urobit poriadny ovladac!!!!!!!
Aktualni IDE drivery jsou 4.12 :wink:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

random píše:Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok :( ........ po ich instalacii ani nenabehne system :( ..... funkcne to je jedine ak to nainstalujem bez IDE driveru .........
Mně ovladače 3.13 chodí bez problémů i s nVidiáckým IDE driverem... :? Teda chodily do tý doby, než jsem do kompu dal novej Hitachi 7K250 160GB, kterej se s nima zjevně nesnášel. Založil jsem na něm desetigigovou partitionu pro účely testování výkonu a data na ní zapsaná jsem už zpět nezískal... :( Kompletní zhroucení filesystému (NTFS). Po vrácení na Windowsí ovladač to chodí v pohodě.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

TomV píše:Mně ovladače 3.13 chodí bez problémů i s nVidiáckým IDE driverem... :? Teda chodily do tý doby, než jsem do kompu dal novej Hitachi 7K250 160GB, kterej se s nima zjevně nesnášel. Založil jsem na něm desetigigovou partitionu pro účely testování výkonu a data na ní zapsaná jsem už zpět nezískal... :( Kompletní zhroucení filesystému (NTFS). Po vrácení na Windowsí ovladač to chodí v pohodě.
Me chodili 3.13 bezproblemu i s hitachi diskem, akorat mi na nich zas nejela vypalovacka.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Jiri Drak píše: Me chodili 3.13 bezproblemu i s hitachi diskem, akorat mi na nich zas nejela vypalovacka.
Chodi to vobec niekomu uplne bez problemu ???
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

random píše:
Jiri Drak píše: Me chodili 3.13 bezproblemu i s hitachi diskem, akorat mi na nich zas nejela vypalovacka.
Chodi to vobec niekomu uplne bez problemu ???
Nevypadá to... :( nVidia mně s tím už celkem s**e. Udělá špičkovej čipset a není schopná napsat k tomu normální ovladače... :evil: :x
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

IDE drivery od nVidie jsou víc než podivné. Soupis toho, co řeší nejnovější verze 4.12 pro W_XP, spíše budí hrůzu. Asi nejlépe to komentoval W.I.F.T na CDR serveru viz www.cdr.cz/a/7940:
" WIFT ® 212.20.117.227 - pátek, 16. dubna 2004, 23:32
Můj osobní názor je, že NVidia dělá docela povedené chipsety pro základní desky. Ovšem ovladače jsou její velmi slabá stránka. Hlavně ty IDE, to se ještě NVidii v podstatě nepovedlo. Jestli budou opravovat chyby pro každou mechaniku zvlášť, to se máme nač těšit...
Osobně mám na své desce A7N8X s nForce2 chipsetem nainstalované standardní IDE drivery z Windows a všechno šlape jak má (ostatní drivery k chipsetu mám samozřejmě od NVidie, protože ty problémy nedělají). Vůbec neřeším nějaké problémy s IDE palírnou (LG GSA-4040B) a tyhle drivery si instalovat nejspíš ani nebudu, abych k nějakým těm problémům nepřišel ;-). Až se naučí NVidia dělat IDE drivery, pak o jejich instalaci začnu vážně uvažovat."
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Fakt je, ze ty IDE drivery stejne zadne vyrazne zvyseni vykonu neprinasi (jestli vubec nejake), jen hodne problemu. ALe kdyz nekomu jedou v pohode, tak proc je nepouzit.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

TomV píše:Nevypadá to... :( nVidia mně s tím už celkem s**e. Udělá špičkovej čipset a není schopná napsat k tomu normální ovladače... :evil: :x
Proto jsem hodil NF2 (hodně jsem si od ní sliboval - kdo čte moje příspěvky, dá za pravdu) do kanclu a jsem zastáncem VIA chipsetu. Sice o něco menší výkon, ale KLÍDEK. :wink: Snad to neudělá v threadu NF flame.. :? Jinak v práci IDE drivery 4.12 makaj naprosto OK :) a na zvukovku 4.31 taky OK :) (Teď jsem si "šplhnul" a počkáme na KT880 :) :) ) No dál to nebudu rozvádět, aby mě oheň nespálil i monitor :-D
duuri
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duuri »

mne vsetko slape nez problemov dokonca este lepsie nez z ovladacmi od win...
MSI k7n2 delta -L ,Athlon THB b0 1800Xp@2.39Ghz , 2x 256 Am1, Msi geforce 5200 fx 128 mb,Maxtror DiamaxPLUS 8
Maco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maco »

Vcera som ich nainstaloval a prestala mi palit DVD.Normalne po 2min.odpalila CD.Neviem ako vratit orig.ovladace :oops:
MSI KT6 Delta,Barton 2500XP@3200 AC Sillencer2,Sapphire Radeon 9800Pro-Arctic Cooling,IBM-HITACHI 120Gb S-ATA,DVD RW LiteOn 1673S,MSI CD-RW48X,2X 512 DDR400 ApacerCL2,5 , Roverscan17PS,Win XP SP2.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“