Nechapem naco nVidia predstavuje cipove sady.... ked knim nevie urobit poriadny ovladac!!!!!!!
nVidia nForce WHQL drivers 3.13
Moderátor: Eddward
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok
........ po ich instalacii ani nenabehne system
..... funkcne to je jedine ak to nainstalujem bez IDE driveru .........
Nechapem naco nVidia predstavuje cipove sady.... ked knim nevie urobit poriadny ovladac!!!!!!!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Aktualni IDE drivery jsou 4.12random píše:Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok........ po ich instalacii ani nenabehne system
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mně ovladače 3.13 chodí bez problémů i s nVidiáckým IDE driverem...random píše:Dnes som na 2 kompi ( nf7-s, DFI NF400U... ) nezavisle instaloval tieto 3.13 .... a vysledok........ po ich instalacii ani nenabehne system
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Me chodili 3.13 bezproblemu i s hitachi diskem, akorat mi na nich zas nejela vypalovacka.TomV píše:Mně ovladače 3.13 chodí bez problémů i s nVidiáckým IDE driverem...Teda chodily do tý doby, než jsem do kompu dal novej Hitachi 7K250 160GB, kterej se s nima zjevně nesnášel. Založil jsem na něm desetigigovou partitionu pro účely testování výkonu a data na ní zapsaná jsem už zpět nezískal...
Kompletní zhroucení filesystému (NTFS). Po vrácení na Windowsí ovladač to chodí v pohodě.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá to...random píše:Chodi to vobec niekomu uplne bez problemu ???Jiri Drak píše: Me chodili 3.13 bezproblemu i s hitachi diskem, akorat mi na nich zas nejela vypalovacka.
The problem has been eaten.

- JirkaH
- Mírně pokročilý

IDE drivery od nVidie jsou víc než podivné. Soupis toho, co řeší nejnovější verze 4.12 pro W_XP, spíše budí hrůzu. Asi nejlépe to komentoval W.I.F.T na CDR serveru viz www.cdr.cz/a/7940:
" WIFT ® 212.20.117.227 - pátek, 16. dubna 2004, 23:32
Můj osobní názor je, že NVidia dělá docela povedené chipsety pro základní desky. Ovšem ovladače jsou její velmi slabá stránka. Hlavně ty IDE, to se ještě NVidii v podstatě nepovedlo. Jestli budou opravovat chyby pro každou mechaniku zvlášť, to se máme nač těšit...
Osobně mám na své desce A7N8X s nForce2 chipsetem nainstalované standardní IDE drivery z Windows a všechno šlape jak má (ostatní drivery k chipsetu mám samozřejmě od NVidie, protože ty problémy nedělají). Vůbec neřeším nějaké problémy s IDE palírnou (LG GSA-4040B) a tyhle drivery si instalovat nejspíš ani nebudu, abych k nějakým těm problémům nepřišel
. Až se naučí NVidia dělat IDE drivery, pak o jejich instalaci začnu vážně uvažovat."
" WIFT ® 212.20.117.227 - pátek, 16. dubna 2004, 23:32
Můj osobní názor je, že NVidia dělá docela povedené chipsety pro základní desky. Ovšem ovladače jsou její velmi slabá stránka. Hlavně ty IDE, to se ještě NVidii v podstatě nepovedlo. Jestli budou opravovat chyby pro každou mechaniku zvlášť, to se máme nač těšit...
Osobně mám na své desce A7N8X s nForce2 chipsetem nainstalované standardní IDE drivery z Windows a všechno šlape jak má (ostatní drivery k chipsetu mám samozřejmě od NVidie, protože ty problémy nedělají). Vůbec neřeším nějaké problémy s IDE palírnou (LG GSA-4040B) a tyhle drivery si instalovat nejspíš ani nebudu, abych k nějakým těm problémům nepřišel
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

Proto jsem hodil NF2 (hodně jsem si od ní sliboval - kdo čte moje příspěvky, dá za pravdu) do kanclu a jsem zastáncem VIA chipsetu. Sice o něco menší výkon, ale KLÍDEK.TomV píše:Nevypadá to...nVidia mně s tím už celkem s**e. Udělá špičkovej čipset a není schopná napsat k tomu normální ovladače...
![]()
- duuri
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Maco
- Nováček

Vcera som ich nainstaloval a prestala mi palit DVD.Normalne po 2min.odpalila CD.Neviem ako vratit orig.ovladace 
MSI KT6 Delta,Barton 2500XP@3200 AC Sillencer2,Sapphire Radeon 9800Pro-Arctic Cooling,IBM-HITACHI 120Gb S-ATA,DVD RW LiteOn 1673S,MSI CD-RW48X,2X 512 DDR400 ApacerCL2,5 , Roverscan17PS,Win XP SP2.