ICQ 4.x, uz ste skusali?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

ICQ 4.x, uz ste skusali?

Příspěvek od johny128 »

nazdarek, vyslo icq 4.0, vyzera to paradne, uz to niekto skusal?
(ja mam linux, takze ja to neotestim, preto som zvedavy co hovorite na to vy)
blackstar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackstar »

kouknu se 8) spis co bude rikat operacni pamet :-D
desktop 100W, 286 overlock na Pentium, pamet 12 MB upgrade 32 MB, Graf. integrovana 1MB overlock 2.5MB, OS:Win95 upgrade Win2000 SP1
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ne, ale doporucil bych spis triliana :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ICE píše:ne, ale doporucil bych spis triliana :)
pane kolego, tohle bych sem netahal nebo z toho bude flamewar :oops:

jinak ne že bych si chtěl ICQ4 nainstalovat, ale jsem zvědav o kolik víc bezpečnostních děr a reklam to v sobě má :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

zombie píše:

jinak ne že bych si chtěl ICQ4 nainstalovat, ale jsem zvědav o kolik víc bezpečnostních děr a reklam to v sobě má :)
kamos vravel ze to vyzera uzasne, ale prehladnost a celkova spokojnost je na rovnakom bode ako u verzii 3.x(teda nieco pod nulov :) )
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

zombie píše:

uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeváRuka »

tUrbine píše: uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)
Já mám Lite a stačí zakázat komunikaci na portu TCP 80
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

LeváRuka píše:
tUrbine píše: uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)
Já mám Lite a stačí zakázat komunikaci na portu TCP 80
uz mam mirandu(ta holka je skvela :inlove: ) ...ale stejne dekuju za info,to se bude urcite hodit
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“