ICQ 4.x, uz ste skusali?
- johny128
- Začátečník

ICQ 4.x, uz ste skusali?
nazdarek, vyslo icq 4.0, vyzera to paradne, uz to niekto skusal?
(ja mam linux, takze ja to neotestim, preto som zvedavy co hovorite na to vy)
(ja mam linux, takze ja to neotestim, preto som zvedavy co hovorite na to vy)
- blackstar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- johny128
- Začátečník

kamos vravel ze to vyzera uzasne, ale prehladnost a celkova spokojnost je na rovnakom bode ako u verzii 3.x(teda nieco pod nulovzombie píše:pane kolego, tohle bych sem netahal nebo z toho bude flamewarICE píše:ne, ale doporucil bych spis triliana![]()
jinak ne že bych si chtěl ICQ4 nainstalovat, ale jsem zvědav o kolik víc bezpečnostních děr a reklam to v sobě má
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)zombie píše:pane kolego, tohle bych sem netahal nebo z toho bude flamewarICE píše:ne, ale doporucil bych spis triliana![]()
jinak ne že bych si chtěl ICQ4 nainstalovat, ale jsem zvědav o kolik víc bezpečnostních děr a reklam to v sobě má
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- LeváRuka
- Začátečník

-
Já mám Lite a stačí zakázat komunikaci na portu TCP 80tUrbine píše: uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz mam mirandu(ta holka je skvelaLeváRuka píše:Já mám Lite a stačí zakázat komunikaci na portu TCP 80tUrbine píše: uz vidim ty obsazeny porty,incoming/outgoing data a je mi zle ...btw.nevite nekdo,jak nastavit firewall(kerio PF) tak,abych zamezil zobrazovani reklam v ICQ?? nez mi spadnul system kvuli disku,tak sem to mel nejak poreseny,ale ted to nemuzu zaboha nijak nastavit (asi mi rovnou poradite mirandu,co?)
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj