Chyby
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- GABO
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- xp master
- Čestný člen

- Dakar
- Nováček

-
Dobrá práce...
Váženosti, já jsem s tím, co jste stvořili, na 99% spokojen, alespoň mé oko nepotkalo takřka nic, co by mu nesedlo. 
Až na jednu drobnost... V registračním formuláři je slůvko "datumu". Zkuste ten patvar poslat nějakému jazykovému museumu.
))
D.
Až na jednu drobnost... V registračním formuláři je slůvko "datumu". Zkuste ten patvar poslat nějakému jazykovému museumu.
D.
- Calis
- Nováček

-
- G.O'S
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cas a pocet prispevku za den.
Nastavte si na serveru spravne cas. Kdyz vlozim prispevek, tak u nej mam o hodinu mene. Jinak v me statistice se mi pocitaji vsechny prispevky co jsem vlozil, taky jako prispevky za den, coz neni pravda.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
- xp master
- Čestný člen

Re: Dobrá práce...
Tak to jsme rádiDakar píše:Váženosti, já jsem s tím, co jste stvořili, na 99% spokojen, alespoň mé oko nepotkalo takřka nic, co by mu nesedlo.
Opravím to, je to standardní překlad z phpBB.com, takových chybek tu je vícDakar píše:Až na jednu drobnost... V registračním formuláři je slůvko "datumu". Zkuste ten patvar poslat nějakému jazykovému museumu.))
- xp master
- Čestný člen

Re: Cas a pocet prispevku za den.
Je to dáno zatím nedodělanou implementací letního a zimního času v phpBB fóru. Všichni nový uživatelé budou mít čas v pořádku, stávající uživatelé si však musí přepnout časovou zónu na GMT (+2:00 hodiny).G.O'S píše:Nastavte si na serveru spravne cas. Kdyz vlozim prispevek, tak u nej mam o hodinu mene. Jinak v me statistice se mi pocitaji vsechny prispevky co jsem vlozil, taky jako prispevky za den, coz neni pravda.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor

pracujeme na vetsich zmenach, takze je mozne, ze tato drobna chybicka zustala neopravena...ICE píše:Hmm. ten TALK (TLAK) jeste nikdo neopravil...
Dotazy na kompletni sestavy smerujte do sekce "Ostatni hardware", ale velice nerad bych se tam docetl nejakeho nadavani na konkretni sestavu nebo vyrobce...ICE píše:V tomhle foru zacina pomalu, ale velice jiste chybet Sekce Kompletní PC do které by se daly skládat dotazy typu "Co si myslíte o téhle sestave". neni to kam davat a pak se to objevuje treba v ATI atd...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
SESTAVY
nebude jednodussi vytvorit novou sekci PC SESTAVY??? vcera se me prave v ATI objevila jedna takova sestava a davat to do OSTATNI hardware se me zda ponekud nevhodne....Wilik píše:Dotazy na kompletni sestavy smerujte do sekce "Ostatni hardware", ale velice nerad bych se tam docetl nejakeho nadavani na konkretni sestavu nebo vyrobce...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Jája
- Středně pokročilý

Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
souhlas
kecat do toho muzes dokonce musis...od toho tu je tato sekceJája píše:Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
a presne takto si myslim ze by to bylo nej...souhlasis WILIKU?
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Wilik
- Administrátor

Re: souhlas
no, tato sekce tu sice neni od toho, aby se vedla polemika s administratory, ale prispet s nazorem se daPAJA píše:kecat do toho muzes dokonce musis...od toho tu je tato sekceJája píše:Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
a presne takto si myslim ze by to bylo nej...souhlasis WILIKU?
Vytvoreni nove sekce probereme s ostanimi administratory, prozatim plati co jsem napsal a presouvat vsechny dotazy tykajici se sestav do sekce "Ostatní hardware".