Chyby

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Chyby

Příspěvek od ICE »

V sekcich jsou nejak pomichany obrazky, popripade uplne chybi. treba v ATI je obrazek pameti. logo ati by bylo hezci. taky tam zkuste dat fotku nejakyho hezkyho vyrobku... - treba poradny OCZ nez takovy obyc. DDR :D :-D
Naposledy upravil(a) ICE dne pon 2. čer 2003, 18:24, celkem upraveno 1 x.
GABO
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GABO »

Toto treba urcite opravit..obrazky take aby sa zhodovali s danou sekciou (ATI - logo ATI a pod)..inac pohoda.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

priste si ten pbrazek zkopnu na FTP... :-) at to pak nemusim upravovat... Takhle je to mnohem hezci...
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

uz jsem to psal asi 10x!!!! limit pro nacteni stranky je nastaven na 30sekund.....na pomalejsich linkach se to NESTIHNE!!!! nastavit cas na 120sekund to jsme uz testovali a je to dobry.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Klídek, postarám se o to :)
Dakar
Nováček
Nováček

Dobrá práce...

Příspěvek od Dakar »

Váženosti, já jsem s tím, co jste stvořili, na 99% spokojen, alespoň mé oko nepotkalo takřka nic, co by mu nesedlo. :-)

Až na jednu drobnost... V registračním formuláři je slůvko "datumu". Zkuste ten patvar poslat nějakému jazykovému museumu. :-)))

D.
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

Co se tyka tech obrazku u jednotlivych sekci,tak u "LCD a CRT monitoru" mate obrazek meho hercula,perfektni!!!! :D Za to u me dostavate 10 z 10! 8)
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cas a pocet prispevku za den.

Příspěvek od G.O'S »

Nastavte si na serveru spravne cas. Kdyz vlozim prispevek, tak u nej mam o hodinu mene. Jinak v me statistice se mi pocitaji vsechny prispevky co jsem vlozil, taky jako prispevky za den, coz neni pravda.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Re: Dobrá práce...

Příspěvek od xp master »

Dakar píše:Váženosti, já jsem s tím, co jste stvořili, na 99% spokojen, alespoň mé oko nepotkalo takřka nic, co by mu nesedlo. :-)
Tak to jsme rádi :)
Dakar píše:Až na jednu drobnost... V registračním formuláři je slůvko "datumu". Zkuste ten patvar poslat nějakému jazykovému museumu. :-)))
Opravím to, je to standardní překlad z phpBB.com, takových chybek tu je víc :oops:
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Re: Cas a pocet prispevku za den.

Příspěvek od xp master »

G.O'S píše:Nastavte si na serveru spravne cas. Kdyz vlozim prispevek, tak u nej mam o hodinu mene. Jinak v me statistice se mi pocitaji vsechny prispevky co jsem vlozil, taky jako prispevky za den, coz neni pravda.
Je to dáno zatím nedodělanou implementací letního a zimního času v phpBB fóru. Všichni nový uživatelé budou mít čas v pořádku, stávající uživatelé si však musí přepnout časovou zónu na GMT (+2:00 hodiny).
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Nechcete trosku sladit barvicky? Dole ve vyctu useru maji Admini zelenou a hvezdicky u nich jsou cerveny, moderatori jsou napsani modre a hvezdicky maji zeleny jak popisek adminu.... ale pokud budou pivka tak je to asi stejne celkem jedno...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vim taky jsem se uz zucastnil... tohle me stvalo, takze pro pripad ze by hvezdy zustaly :sad:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Kdyz kliknu na pocasi tak se otevre wokno.. jak necekane. :-D Je tam napsane TALK misto TLAK...
ICE
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Hmm. ten TALK (TLAK) jeste nikdo neopravil...

V tomhle foru zacina pomalu, ale velice jiste chybet Sekce Kompletní PC do které by se daly skládat dotazy typu "Co si myslíte o téhle sestave". neni to kam davat a pak se to objevuje treba v ATI atd...

ICE
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

ICE píše:Hmm. ten TALK (TLAK) jeste nikdo neopravil...
pracujeme na vetsich zmenach, takze je mozne, ze tato drobna chybicka zustala neopravena...
ICE píše:V tomhle foru zacina pomalu, ale velice jiste chybet Sekce Kompletní PC do které by se daly skládat dotazy typu "Co si myslíte o téhle sestave". neni to kam davat a pak se to objevuje treba v ATI atd...
Dotazy na kompletni sestavy smerujte do sekce "Ostatni hardware", ale velice nerad bych se tam docetl nejakeho nadavani na konkretni sestavu nebo vyrobce...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Ok :-D jen postrehy :)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

SESTAVY

Příspěvek od Paja »

Wilik píše:Dotazy na kompletni sestavy smerujte do sekce "Ostatni hardware", ale velice nerad bych se tam docetl nejakeho nadavani na konkretni sestavu nebo vyrobce...
nebude jednodussi vytvorit novou sekci PC SESTAVY??? vcera se me prave v ATI objevila jedna takova sestava a davat to do OSTATNI hardware se me zda ponekud nevhodne....

Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

souhlas

Příspěvek od Paja »

Jája píše:Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
kecat do toho muzes dokonce musis...od toho tu je tato sekce :-)

a presne takto si myslim ze by to bylo nej...souhlasis WILIKU?

Wilik
Administrátor
Administrátor

Re: souhlas

Příspěvek od Wilik »

PAJA píše:
Jája píše:Jestli vám do toho mužu kecat, tak bych udělal novou složku "PC sestavy" v sekci "Ostatní hardware" stejně jako jsou třeba "Monitory".
kecat do toho muzes dokonce musis...od toho tu je tato sekce :-)

a presne takto si myslim ze by to bylo nej...souhlasis WILIKU?
no, tato sekce tu sice neni od toho, aby se vedla polemika s administratory, ale prispet s nazorem se da 8-)

Vytvoreni nove sekce probereme s ostanimi administratory, prozatim plati co jsem napsal a presouvat vsechny dotazy tykajici se sestav do sekce "Ostatní hardware".
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“