HDD sa zblaznil!!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
forrest
Začátečník
Začátečník

HDD sa zblaznil!!

Příspěvek od forrest »

pouzivam firewall Kerio a antivir Nod32...HDD pri kazdom ukone zacne pracovat tak, ze to neskutocne vsetko spomali a neda sa dlho nic robit.. DMA mam zapnute..sledujem procesy vo Filemon, ale neviem, co ma ist a co nie..poradte prosim..
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ja bys som to nevidel na hdd.
Mas moznost ho vyskusat v inom pc?Aby sme to definitivne vylucili, totizto by som povedal ze to bude softom, alebo nastaveniami winu.Pozri si tu tento odkaz
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9393
hovorilo sa tam toho vela o moznostiach preco je disk pomali.
A aku tam mas win hlavne napis :wink:
forrest
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forrest »

mam XP... poradte prosim niekto: spusta sa mi stale proces: csivc.exe z adresara: system volume information\catalog.wci\propstor.bk2.. co to preboha je?? uz asi 20 minut..strasne to spomaluje..
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

forrest píše:mam XP... poradte prosim niekto: spusta sa mi stale proces: csivc.exe z adresara: system volume information\catalog.wci\propstor.bk2.. co to preboha je?? uz asi 20 minut..strasne to spomaluje..
antivirus nic nenasiel?Nainstaluj si Ad-Aware
Daj si start/spustit.Napis tam msconfig
V poslednej zalozke Po spusteni pozri ci ti nenabiehaju nejake voloviny.
Potom si daj do spustit regedit
Daj tam vyhladat nazov toho suboru.

Mne to pripada na virus alebo nieco take, bezi to totizto z vlastne windowsackeho adresara(system volume information) a tam sa veci len tak nekopiruju.
A dal si to uz aj nadefragmentovat?
forrest
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od forrest »

defragmentoval som..uz je to lepsie, ale stale nie take, ake to byvalo..ale dik! 8)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“