casta fragmentacia suborov
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- forrest
- Začátečník

casta fragmentacia suborov
Potreboval by som poradit, co mam robit, ked sa mi dost casto na HDD fragmentuju subory..defragmentoval som pred dvoma dnami a teraz mam 16% fragmentovanzch suborov a 8% celkovu fragmentaciu..strasne to spomaluje pracu HDD a tym aj celeho systemu. ked som defragmentoval, tak to dost pomohlo. Ale zda sa mi dost caste defragmentovat HDD kazde dva dni.. je to normalne? dakujem za odpoved
- R2D2
- Začátečník

ty % fragmentace normální jsou to že defragmentuješ každy dva dny asi normální moc není
já to dělám tak 2x do roka a věřim tomu že kdo má hodně velký disky nad 120gb - to nedělá možná vůbec -docela to trvá 
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
- miho
- Čestný člen

-
Re: casta fragmentacia suborov
To zalezi na mnoha faktorech. Staci treba na FAT32 sosat soucasne 2 ci vice souboru a udela ti to z disku prekrasne razniciforrest píše:Potreboval by som poradit, co mam robit, ked sa mi dost casto na HDD fragmentuju subory..defragmentoval som pred dvoma dnami a teraz mam 16% fragmentovanzch suborov a 8% celkovu fragmentaciu..strasne to spomaluje pracu HDD a tym aj celeho systemu. ked som defragmentoval, tak to dost pomohlo. Ale zda sa mi dost caste defragmentovat HDD kazde dva dni.. je to normalne? dakujem za odpoved
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- forrest
- Začátečník

- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: