LCD do cca 18000 bez DPH

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

sice jsem chtěl koupit něco uplně jiného (jak designově, tak velikostí i jinou značku), ale dám na vaší radu a koupim acer 1721hm :oops:

díky všem za rady :)
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

MaWa píše:sice jsem chtěl koupit něco uplně jiného (jak designově, tak velikostí i jinou značku), ale dám na vaší radu a koupim acer 1721hm :oops:

díky všem za rady :)
Neukvap se a nejdriv si ho prohlidni, verim ze jsou na nem veci, ktery by se ti nemusely líbit - treba ty uhly pohledu. To je opravdu nic moc. Kamoš koupil na firmu tu 1731. Odpoledne se tam jdu podivat, takze budu mit primou moznost srovnani. :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Nestačilo by ti 17" EIZO L557 za 17.366,- Kč bez DPH 8-) ?
- novější technologie panelu
- uhly pohledu 170°/170°
- 10-bitové zpracování barev
- 5-letá garance :P
- atd.
http://www.eizo-shop.cz
tino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tino »

zdravim, pise sa tu aj o LCD Samsung 172x. Pozeral som parametre na webe a zaujimalo by ma rozdiel medzi 172x a 174T. Ja rozmyslam o 174T ale ten ma lepsie parametre /okrem uhlov/ ako 172x a je o 1000 CZk lacnejsi. Nie je v tom nejaka buda ? Horsie podsvietenie alebo nieco podobne ? A na webe samsung.com nie je o 174T ani zmienka.
Lukin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukin »

tino píše:zdravim, pise sa tu aj o LCD Samsung 172x. Pozeral som parametre na webe a zaujimalo by ma rozdiel medzi 172x a 174T. Ja rozmyslam o 174T ale ten ma lepsie parametre /okrem uhlov/ ako 172x a je o 1000 CZk lacnejsi. Nie je v tom nejaka buda ? Horsie podsvietenie alebo nieco podobne ? A na webe samsung.com nie je o 174T ani zmienka.
Ma mit o trosinku horsi podsviceni, jinak jsou pry krome designu stejne, ale pry kdyz je nemas vedle sede, tak to nemas sanci poznat, rikali mi to, kdyz jsem volal do CC(pry ze si ho hned jeden technik zakoupil), ten levnejsi 174T stoji 16 113Kc vcetne DPH a ten drazsi 172x 17 481Kc vc. DPH a snad by je i mohli dodat.Ja byt Tebou, tak jdu do Samsunga.
Athlon 2500XP+@zatim2420MHz(220x11)-Watercooled, ABIT NF7-S r.2.0, OCZ 512MB 433MHz CL 2 EL , ATI Original Radeon 9700@9700Pro-Watercooled, Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, Chieftec DX-01BD-U, SB Audigy 2 ZS, GENIUS SW-5.1HT Surround, DVD Toshiba, Samsung Spinpoint 160GB PATA, LCD 17" IIyama prolite 431s-black
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“