Problem Hitachi sATA
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem Hitachi sATA
koupil sem si disk hitachi 160 S-ATA a cely zhavy sem zapojil kabilky zdroje a data a hura na restart a ejhle
disk zacal vydavat podivny zvuk porat se opakujici a nejde mi nabootovat do xpcek seknese to tesne pred rozjetim modre carky potrebuju nutne poradit co stim prosim Xp mi ani nenajedou a v biosu se disk nobevi
(((
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taková připomínka: Ve biosu se ti sata disk nikdy neobjeví. Ten se ti objeví až ve výpisu sata řadiče (pokud máš vůbec sata řadič zapnutej v biosu), kterej se ti zobrazí hned po postu.
Každopádně ať už má sata hotplug nebo ne, já bych to za chodu radši nepřipojoval.
Každopádně ať už má sata hotplug nebo ne, já bych to za chodu radši nepřipojoval.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Doufam, že tohle bylo myšleny jako hustá ironie, ja jen aby se tady toho moc lidi nechytilo... Mohli by byt prekvapeny, jako autor threadu.TomV píše:Jistě, vždyť SATA má přece hotplug...MaWa píše:"hurá na restart"...to jako že jsi ho připojil při puštěném PC ?![]()
![]()
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Re: 1
Jestli si cetl FAQ: jaky disk koupit od Marsellusse Wallaceho, tak ten pise, ze tyto disky odchazi tak do tydne po zakoupeni a obavam se, jestli to nebude tvuj pripadFinkky píše:hele ten hardisk tam davam kdyz je pocitac vypnutej samozdrejmne ale proste mi nenabehne Windows a jeste mi ten disk vydava takovy divny zvuky vubec nevim co stimprosim helpnete mi
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: 1
Finkky píše:hele ten hardisk tam davam kdyz je pocitac vypnutej samozdrejmne ale proste mi nenabehne Windows a jeste mi ten disk vydava takovy divny zvuky vubec nevim co stimprosim helpnete mi
Taketo pripady som uz zazil s diskami Hitachi mal aj ja
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, bylo to myšleno jako hustá ironie...Sentenced píše:Doufam, že tohle bylo myšleny jako hustá ironie, ja jen aby se tady toho moc lidi nechytilo... Mohli by byt prekvapeny, jako autor threadu.TomV píše: Jistě, vždyť SATA má přece hotplug...![]()
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
hmm XPčka neznám...takže nevim, kde je nějaká "modrá čárka", ale pokud se to sekne uplně na začátku po všech výpisech BIOSu, tak to ještě nemusí být chyba disku...
pokud ovšem vydává nějaké podezřelé zvuky (ne jen jedno cvaknutí při zapnutí), tak je asi opravdu špatný (pokud jsi kontroloval kabeláž) - to se bohužel u Hitachi stává. pokud chceš mít jistotu, tak ho zkus vyzkoušet u nějakého kamaráda, co SATA disk používá...
zkus ty podivné zvuky trochu popsat...
pokud ovšem vydává nějaké podezřelé zvuky (ne jen jedno cvaknutí při zapnutí), tak je asi opravdu špatný (pokud jsi kontroloval kabeláž) - to se bohužel u Hitachi stává. pokud chceš mít jistotu, tak ho zkus vyzkoušet u nějakého kamaráda, co SATA disk používá...
zkus ty podivné zvuky trochu popsat...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
popis zvuku
je to takove kvileni jako z vetraku a hrajeto melodii hasicu porat dokola je to dost vysoky zvuk tak okolo 1000Hz mno a porat se to opakuje ale rikam ze to neni nejak silny ale prehlusi to ostatni vetracky (3) a jeste ke vsemu sem mel otevrenej CASE
tak porate dik
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
nejni to pc speaker ? moje nForce2 deska (epox 8rda+) taky vydává takovej zvuk jak ambulance
když se jí něco nelíbí (moc přetaktovaná, špatně nasazená paměť apod...
jde to určitě z toho disku ?
jde to určitě z toho disku ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno mizna ze si stezuje deska ale rozhodne to dela jen kdyz je hdd zapojenej tak nevim jestli neni nahodou zapojenej nejk blbe ale nevim co by se natom dalo zkazit
na desce sou dole dva sata radice zkousel sem oba dva a porat to samy no zkusim zjistit co dela ten zvuk jestli deska nebo hdd a pak se ozvu diky za reakce