pravda, pokud se jim povede příběh a atmosféra, pak nebude o čem mluvit...FarCry těží nyní ze vzhledu, Doom3 bude muset přihodit hratelnost a zábavnost (ne pouze děs a strach...)Nidzo píše:Mno mozna to bude graficky jak FarCry, ale atmosferou ho bych rekl ze urci...
DOOM3 - pred vydáním
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A ja bych rekl, ze prihodi, prece uz jen ta Alpha stala za to dohrat a ty levely meli dost dobry design (hlavne ten 2)Slezman(CZE) píše:pravda, pokud se jim povede příběh a atmosféra, pak nebude o čem mluvit...FarCry těží nyní ze vzhledu, Doom3 bude muset přihodit hratelnost a zábavnost (ne pouze děs a strach...)Nidzo píše:Mno mozna to bude graficky jak FarCry, ale atmosferou ho bych rekl ze urci...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- M@rtin
- Začátečník

-
oficialni vydani
tak ID a activision oznamili doom 3 na LETO 2004 jako pevnej termin vydani. ID jsou seriozni, takze tomu verim. Takze muze to vyjit nejpozdejc 21.zari
Ale to uz je blbej termin na vydani. Osobne to vidim na rozmezi cerven - srpen, ale spis ten prelom cervna a cervence.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: oficialni vydani
Osobně doufám v červen, ale uvidíme, jak to nakonec bude.M@rtin píše:tak ID a activision oznamili doom 3 na LETO 2004 jako pevnej termin vydani. ID jsou seriozni, takze tomu verim. Takze muze to vyjit nejpozdejc 21.zariAle to uz je blbej termin na vydani. Osobne to vidim na rozmezi cerven - srpen, ale spis ten prelom cervna a cervence.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- M@rtin
- Začátečník

-
Divny
www.czechcomputer.cz
v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z
v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Divny
Určitě. Po D3 příjde na řadu Q4. To bude nářezM@rtin píše:v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z
btw. Tak se nám vydání DOOMU III blíží....
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Divny
Spíš aby konečně vydali D3 a nekecali o tom, co bude po. Jestli jim to bude trvat stejně jako D3, tak nevímLuke píše:Určitě. Po D3 příjde na řadu Q4. To bude nářezM@rtin píše:v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z![]()
btw. Tak se nám vydání DOOMU III blíží....
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Teď sem na tiscali čet, že by to mělo vyjít v září....
Už se na to těšim 
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se tesim
musim se taky priznat, ze se tesim jak male dite. Maj vyjit jak D3, tak HL2 a tak sem se rozhod, ze si kvuli tenhle parba koupim dokonce i novyho compa 
A mimochodem, nezaskodilo by, kdyby se pak pustili do toho Quaka, UT zatim nejak nema konkurenci
A mimochodem, nezaskodilo by, kdyby se pak pustili do toho Quaka, UT zatim nejak nema konkurenci
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pOOLa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jste nikdy neslyseli o instatnich CDckach??? Jsou v obchodech driv nez se hra vubec dokonciLuke píše:To mě taky napadlo, jestli by mi to do 2 dnů dodaliButch píše:jestli tu dodací lhůtu 2 dny, dokáží dodržet?
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Moje clanky na PCT
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jste nikdy neslyseli o instatnich CDckach??? Jsou v obchodech driv nez se hra vubec dokoncipOOLa píše:To mě taky napadlo, jestli by mi to do 2 dnů dodali
Ale koukal jsem, že víc firem už v předstihu prodává Dooma 3, dokonce i v nějakých MULTI-baleních.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Musíš editovat config ve win(už si to přesně nepamatuju, ale na netu je návod). V menu nic nenastavíš.X-diablo píše:jak se ti podařilo změnit rozlišení na 1024*768, já se de menu options nemůžu dostat, vždydky mě to hodí zpátky na začátekbokononista píše:paradajede mi to 20-60 fps 1024*768 full details
) ... a to beta 2 neni optimalizovana na jednotlive karty - uz se tesim
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- OCZ
- Začátečník

-
necha se to zmnenit v konfigurcnich souborech nebo z prikazovi radky.X-diablo píše:jak se ti podařilo změnit rozlišení na 1024*768, já se de menu options nemůžu dostat, vždydky mě to hodí zpátky na začátekbokononista píše:paradajede mi to 20-60 fps 1024*768 full details
) ... a to beta 2 neni optimalizovana na jednotlive karty - uz se tesim
ale ty parametri si nepamatuju.
Takhle se necha nastavit hromada veci.
Kokni se na pctuning je tam clanek jak otestovat grafiky a tam je i ten doom
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: