DOOM3 - pred vydáním

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Nidzo píše:Mno mozna to bude graficky jak FarCry, ale atmosferou ho bych rekl ze urci...
pravda, pokud se jim povede příběh a atmosféra, pak nebude o čem mluvit...FarCry těží nyní ze vzhledu, Doom3 bude muset přihodit hratelnost a zábavnost (ne pouze děs a strach...)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Slezman(CZE) píše:
Nidzo píše:Mno mozna to bude graficky jak FarCry, ale atmosferou ho bych rekl ze urci...
pravda, pokud se jim povede příběh a atmosféra, pak nebude o čem mluvit...FarCry těží nyní ze vzhledu, Doom3 bude muset přihodit hratelnost a zábavnost (ne pouze děs a strach...)
A ja bych rekl, ze prihodi, prece uz jen ta Alpha stala za to dohrat a ty levely meli dost dobry design (hlavne ten 2)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

parada :) jede mi to 20-60 fps 1024*768 full details :)) ... a to beta 2 neni optimalizovana na jednotlive karty - uz se tesim
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
M@rtin
Začátečník
Začátečník

oficialni vydani

Příspěvek od M@rtin »

tak ID a activision oznamili doom 3 na LETO 2004 jako pevnej termin vydani. ID jsou seriozni, takze tomu verim. Takze muze to vyjit nejpozdejc 21.zari :-D Ale to uz je blbej termin na vydani. Osobne to vidim na rozmezi cerven - srpen, ale spis ten prelom cervna a cervence.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: oficialni vydani

Příspěvek od Luke »

M@rtin píše:tak ID a activision oznamili doom 3 na LETO 2004 jako pevnej termin vydani. ID jsou seriozni, takze tomu verim. Takze muze to vyjit nejpozdejc 21.zari :-D Ale to uz je blbej termin na vydani. Osobne to vidim na rozmezi cerven - srpen, ale spis ten prelom cervna a cervence.
Osobně doufám v červen, ale uvidíme, jak to nakonec bude. :wink:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
M@rtin
Začátečník
Začátečník

Divny

Příspěvek od M@rtin »

www.czechcomputer.cz

v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z :o
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Divny

Příspěvek od Luke »

M@rtin píše:v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z :o
Určitě. Po D3 příjde na řadu Q4. To bude nářez 8)

btw. Tak se nám vydání DOOMU III blíží.... :onfire:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Divny

Příspěvek od Martin Veselý »

Luke píše:
M@rtin píše:v ty news stoji, ze budou chtit pracovat na novy hre po ukonceni prace. To je celkem jasny, ale pisou tam, ze budou pracovat na novym doomu ? nebo jsem to spatne pochopil ? ja myslel, ze maj v planu pak Quake 4 ? Z :o
Určitě. Po D3 příjde na řadu Q4. To bude nářez 8)

btw. Tak se nám vydání DOOMU III blíží.... :onfire:
Spíš aby konečně vydali D3 a nekecali o tom, co bude po. Jestli jim to bude trvat stejně jako D3, tak nevím :roll:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Teď sem na tiscali čet, že by to mělo vyjít v září.... :-D Už se na to těšim :wink:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Taky se tesim

Příspěvek od mina »

musim se taky priznat, ze se tesim jak male dite. Maj vyjit jak D3, tak HL2 a tak sem se rozhod, ze si kvuli tenhle parba koupim dokonce i novyho compa ;-)

A mimochodem, nezaskodilo by, kdyby se pak pustili do toho Quaka, UT zatim nejak nema konkurenci :-)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tohle je ovšem špatný zlozvyk CC. Nabízet zboží, které ještě neexistuje :evil:
co takhle jim tam přidat pár příspěvků s otázkou, jestli tu dodací lhůtu 2 dny, dokáží dodržet? :twisted:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Butch píše:jestli tu dodací lhůtu 2 dny, dokáží dodržet? :twisted:
To mě taky napadlo, jestli by mi to do 2 dnů dodali :twisted:
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Luke píše:
Butch píše:jestli tu dodací lhůtu 2 dny, dokáží dodržet? :twisted:
To mě taky napadlo, jestli by mi to do 2 dnů dodali :twisted:
Jste nikdy neslyseli o instatnich CDckach??? Jsou v obchodech driv nez se hra vubec dokonci :-D
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

pOOLa píše:To mě taky napadlo, jestli by mi to do 2 dnů dodali :twisted:
Jste nikdy neslyseli o instatnich CDckach??? Jsou v obchodech driv nez se hra vubec dokonci :-D[/quote]

:lol: viz HL2 a DNF :lol:

Ale koukal jsem, že víc firem už v předstihu prodává Dooma 3, dokonce i v nějakých MULTI-baleních. :?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

tak v CC uz zmenili dodaci lhutu na "neznama" - se nedivim. Oni jsou schopny mit dneska na dodaci lhutu na cokoliv 2 dny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

bokononista píše:parada :) jede mi to 20-60 fps 1024*768 full details :)) ... a to beta 2 neni optimalizovana na jednotlive karty - uz se tesim
jak se ti podařilo změnit rozlišení na 1024*768, já se de menu options nemůžu dostat, vždydky mě to hodí zpátky na začátek
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

X-diablo píše:
bokononista píše:parada :) jede mi to 20-60 fps 1024*768 full details :)) ... a to beta 2 neni optimalizovana na jednotlive karty - uz se tesim
jak se ti podařilo změnit rozlišení na 1024*768, já se de menu options nemůžu dostat, vždydky mě to hodí zpátky na začátek
Musíš editovat config ve win(už si to přesně nepamatuju, ale na netu je návod). V menu nic nenastavíš.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
OCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OCZ »

X-diablo píše:
necha se to zmnenit v konfigurcnich souborech nebo z prikazovi radky.
ale ty parametri si nepamatuju.
Takhle se necha nastavit hromada veci.
Kokni se na pctuning je tam clanek jak otestovat grafiky a tam je i ten doom
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

OCZ píše:necha se to zmnenit v konfigurcnich souborech nebo z prikazovi radky.
ale ty parametri si nepamatuju.
Takhle se necha nastavit hromada veci.
Kokni se na pctuning je tam clanek jak otestovat grafiky a tam je i ten doom
diky, jsem zvědav jak to pojede, ale asi ne moc dobře
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“