Myslim, ze to uz stalo hlavu byvaleho sefa euroteluSentenced píše:Tohle je desný. Doufam, ze za situaci okolo internetu v CR jednou nekoho popraví.
EXPRES - neomezený vysokorychlostní internet?
Moderátor: Don
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, ale co jsem o CDMA čet, tak je to docela nadějný... radius všesměrové antény je prý až 45km a rychlost 700-500kbps
-450?Mhz se prý šíří mnohem lépe než 900/1800 ... co na tom je pravdy, nevím... nemám na to vzdělání ... ale určitě nějaký zkušený uživatle to bude vědět, že?
...
to by to možná mohlo být i u nás na "vesnici" - poslední obec v práglu
...
ale už by to mohlo být !!!
-450?Mhz se prý šíří mnohem lépe než 900/1800 ... co na tom je pravdy, nevím... nemám na to vzdělání ... ale určitě nějaký zkušený uživatle to bude vědět, že?
...
to by to možná mohlo být i u nás na "vesnici" - poslední obec v práglu
...
ale už by to mohlo být !!!
Francie ... sladká Francie
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
*** od ceho je tady Mlynar?? sedi nekde s nohama na stole a *** na to. mam takovej pocit ze ty telecikomunisti vlezli uz aji do politiky v podobe brutalniho uplatku. internetu kterymu se da rikat internet se dockaj tak mi vnoucata
a to jen stezi
//pavel.minarik: bacha na ty vyrazy, souhlasim kompletne, ale udrzujme jistou uroven
//pavel.minarik: bacha na ty vyrazy, souhlasim kompletne, ale udrzujme jistou uroven
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sovicka ma pravdu ...dat vsesmerovku,co mam na baraku treba na Klet,tak pokrejeme mozna i Veseli n/L
vsesmer je dobra vec
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- wena
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
TELECOM A (NE)ROZŠIŘOVÁNÍ ADSL
Tak jsem se zase pobavil a zároveň mi z toho bylo i zle
(naposledy s Internetem Expres), když jsem četl http://www.cdr.cz/a/10450
Řekl bych že to docela vystihuje situaci okolo Telecomu. Napřed něco reklamuje a pak se zjistí že to vůbec nefunguje tak jak má nebo to dokonce jako v tom případě teprve budou stavět, viz. ani ten nepostavený stojan v Jičíně. O infolince ani nemluvím. Prostě opět klasickej Telecom.
Řekl bych že to docela vystihuje situaci okolo Telecomu. Napřed něco reklamuje a pak se zjistí že to vůbec nefunguje tak jak má nebo to dokonce jako v tom případě teprve budou stavět, viz. ani ten nepostavený stojan v Jičíně. O infolince ani nemluvím. Prostě opět klasickej Telecom.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- Dr.Evil
- Začátečník

Hello všici,
Máte někdo už ten Internet expres predplacenej a fungujete na něm? Já vím, že Telecom sou nehorázní zmr**, ale internet chci a hlavně na hraní her přes net, na surfování a sem tam nějaký to stahovaní dem, ovladačů a utilitek. Ne na stahovaní filmů a warezu. Zatím sem doma offline a v práci online.
Ten litr bych byl byl ochotnej zaplatit, prokud bych mohl bez zábran hrát mít rychlej ping.
Jenže u nás je ješte složitější situace, protože máme doma malou síť (4 PC + 1 server) a bylo by potřeba to připojení nasdílet na 4 stanice. A tomu vůbec nerozumím a pochybuju že ten technik ČT bude.
Můžete mi aspoň poradit jaký připojení do 1000 Kč / měsíc by bylo vhodný pro tyto podmínky.
Díky
Máte někdo už ten Internet expres predplacenej a fungujete na něm? Já vím, že Telecom sou nehorázní zmr**, ale internet chci a hlavně na hraní her přes net, na surfování a sem tam nějaký to stahovaní dem, ovladačů a utilitek. Ne na stahovaní filmů a warezu. Zatím sem doma offline a v práci online.
Ten litr bych byl byl ochotnej zaplatit, prokud bych mohl bez zábran hrát mít rychlej ping.
Jenže u nás je ješte složitější situace, protože máme doma malou síť (4 PC + 1 server) a bylo by potřeba to připojení nasdílet na 4 stanice. A tomu vůbec nerozumím a pochybuju že ten technik ČT bude.
Můžete mi aspoň poradit jaký připojení do 1000 Kč / měsíc by bylo vhodný pro tyto podmínky.
Díky
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- KOFis
- Mírně pokročilý

btw jak to že v mapě pokryti je moje mesto vyznaceno barvou s "moznosti zrizeni ADSL" ale kdyz zadam do objednavaciho formulare pro overeni moje telefoni cislo, tak mi to oznami ze ADSL jeste bohuzel neni k dispozici???wena píše:TELECOM A (NE)ROZŠIŘOVÁNÍ ADSL
/v mape je vyznaceno ze v nasem meste mame ADSL od roku 2003, a jeste ted nejde zridit... = WTF??
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli kecal, ale IE jsem zavrhnul od té doby, co jsem zjistil že obsahuje zatajený limit 2GB/měsíc...X-diablo píše:Byl u nás nějakej chlapík z Telecomu a říkal že u I-Express není žádná agregace, zajímalo by mě jestli nekecal?
-jestli jsem to správně pochopil, pokud za týden stáneš víc jak 0,5GB dat, stáhnou rychlost na 256/128 a po přenesení 1GB dat za týden (!!!) ti to sundaj na 64/64kbps...
-říkaj tomu FPU - fair user policy ...
to je podle mě sviňárna největší... a vymlouvaj se na to, že třeba UPC to má stejný ... ale nemá! u UPC se ustřihávají největší stahovači (cca 40GB a víc...) , ale u ČTc to nebude posuzovat člověk, ale automat, který vyplivne nic/odškrtit/uškrtit - a už po ubohých 4GB !!!
proto taky se chstám objednat Volný 512/128 unlimited
Francie ... sladká Francie
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
díval si se po nějaký kabelovce?Dr.Evil píše:Hello všici,
Díky
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak tady v čechách vůbec může fungovat nějakej net?!? Vždyť jsou místa, kde si vůbec neškrtam s mobilním telefonem natož pak nějaký internet! To jsou pořád nějaké reklamy! Chello 768kB/s! Zvýšili jsme rychlost a ceny nechali. I-Express...IPEX. Ale když jim napíšu do testu moje telefoní číslo tak...fuck!!!! Jedu přes jednokanálovou ISDN a ty troglodyti od Telecomu nejsou ani schopný druhý kanál rozchodit!!! Na ADSL musím prý mít připojovací bod. Ten je v Českých budějovicích takže nas*at. Když přijedu do školy a tam taham dema, patche, service packy a pod ve velikostech 100MB do 5 minut tak úplně o něčem jiném. Tyhle rozdíly mě štvou nejvíc. Aby natáhli pojítka a investovali do sítí, tak nám jen hustí tlaky do hlavy z reklam za miliony a ho*no z toho.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Těm testům čísla bych nevěřil, kámoš má ADSL a napsalo mu to že na jeho čísle ADSL není dostupný, to stejný s testem UPC, taky mě napsal, že na naší ulici UPC chello není a když jsem volal do UPC tak mi řekli že to u nás je, takže je lepší se zeptat přímo na hot line. Jak říká můj lektor z Angličtiny: "Never trust the internet" (nikdy nevěřte internetu)karf píše:Jak tady v čechách vůbec může fungovat nějakej net?!? Vždyť jsou místa, kde si vůbec neškrtam s mobilním telefonem natož pak nějaký internet! To jsou pořád nějaké reklamy! Chello 768kB/s! Zvýšili jsme rychlost a ceny nechali. I-Express...IPEX. Ale když jim napíšu do testu moje telefoní číslo tak...fuck!!!! Jedu přes jednokanálovou ISDN a ty troglodyti od Telecomu nejsou ani schopný druhý kanál rozchodit!!! Na ADSL musím prý mít připojovací bod. Ten je v Českých budějovicích takže nas*at. Když přijedu do školy a tam taham dema, patche, service packy a pod ve velikostech 100MB do 5 minut tak úplně o něčem jiném. Tyhle rozdíly mě štvou nejvíc. Aby natáhli pojítka a investovali do sítí, tak nám jen hustí tlaky do hlavy z reklam za miliony a ho*no z toho.
- Bajgy
- Středně pokročilý

Karfe nezlob se na me, ale vezmi si castku, kterou jsi ochotny mesicne platit za Internet , vynasob ji poctem lidi, kteri u vas na vsi chteji Internet a pak se zamysli, kdo za ty penize bude k vam domu tahat pojitka. Je to proste ekonomika nic vic.
Jestli jednou budeme zit ve state, ktery bude takove veci dotovat, bude situace jina, ale zase budes poslouhat nářky tech, co na tvoje pripojeni musi prispivat.
Jestli jednou budeme zit ve state, ktery bude takove veci dotovat, bude situace jina, ale zase budes poslouhat nářky tech, co na tvoje pripojeni musi prispivat.
Toshiba Tecra A6
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
Staci si spocitat, ze na lince 512 pri agregaci 1:50 vychazi na kazdeho neco malo pres 3GB. Takze kdyz stahnes vice tak jenom proto, ze nekdo jiny stahnul mene.sovicka2001 píše:nevim jestli kecal, ale IE jsem zavrhnul od té doby, co jsem zjistil že obsahuje zatajený limit 2GB/měsíc...
-jestli jsem to správně pochopil, pokud za týden stáneš víc jak 0,5GB dat, stáhnou rychlost na 256/128 a po přenesení 1GB dat za týden (!!!) ti to sundaj na 64/64kbps...
-říkaj tomu FPU - fair user policy ...
to je podle mě sviňárna největší... a vymlouvaj se na to, že třeba UPC to má stejný ... ale nemá! u UPC se ustřihávají největší stahovači (cca 40GB a víc...) , ale u ČTc to nebude posuzovat člověk, ale automat, který vyplivne nic/odškrtit/uškrtit - a už po ubohých 4GB !!!
proto taky se chstám objednat Volný 512/128 unlimited
Takze tam proste jsou jen 3 varianty
1) Unlimited bez FUP - nefunguje to nikomu (donedavna GTS)
http://www.dsl.cz/index.php?akce=135
2) Unlimited s FUP - Pokud je ten FUP rozumny a neda se obchazet multithreadovym stahovanim tak to relativne funguje. Toto je pripad i FUPu na Internet Expres.
3) Pouze limited - Toto zase funguje, kdyz se rovnomerne rozlozi "zuctovaci obdobi" protoze tesne pred jeho koncem typicky Cech sosa jak sileny aby ani bajtik neprisel nazmar (ja to take tak delam
Pri agregaci 1:50 je to proste nutne nejak resit... Dokud tady nebude nabidka telenoru tak situace jina nebude.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý je, že tak pred pul rokem jsem furz zjistoval na telekomu kdy hodlaj nahodit ADSL v C. Krumlove a furt bude bude bude. When its done syndrome (tm).
Ted (když uz tady buhvi jak dlouho jedem na wifi) mi volaj ty ***** telekomacky 3x do tejdne, pokazdy jinej obchodak a premlouvaj at si tu megabombu v podobe 24hodin pripojení vezmu. Ja bych to snad strilel.
Ted (když uz tady buhvi jak dlouho jedem na wifi) mi volaj ty ***** telekomacky 3x do tejdne, pokazdy jinej obchodak a premlouvaj at si tu megabombu v podobe 24hodin pripojení vezmu. Ja bych to snad strilel.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze jedina moznost slusnyho internetu v tydle repulice je FUCK OFF telecikomunisti a jit do neceho jinyho. kabelovka, WI-FI, GPRS, to je fuk hlavne ne CT
uz stoho mena se me dela blbe
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo což tomu rozumím, ale bydlím kousek cca 1000m vzdušnou čarou od města s 3500 lidma na hlavní silnici na StrážnyBajgy píše:Karfe nezlob se na me, ale vezmi si castku, kterou jsi ochotny mesicne platit za Internet , vynasob ji poctem lidi, kteri u vas na vsi chteji Internet a pak se zamysli, kdo za ty penize bude k vam domu tahat pojitka. Je to proste ekonomika nic vic.
jinak s tím přispíváním. To radši platit internet, než jehly pro feťáky, cikány u Chebu a nová A8 politikům.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64