Akurat mi vadi ze bios ukazuje o nieco vyssiu teplotu cpu - 49°C
Ak vsak dam ruku na chladic CPU a chladic na doske rozdiel nevidim.
teplota systemu 37° C.
Moderátor: Eddward

Tak má podobný problém, jako já. Mě to způsoboval na mém Abitu AI7 sw µGuru , resp jeho součást Abit EQ pro HW monitoring. Pokud totiž byl tento softík spuštěn součastně s MMC (Ati multimedia center pro sledování TV) tak modemové připojeni s IE6 spuštěné jako poslední zamrzalo při přihlašování, nebo po několika minutách serfování. Bylo to na reset. Pokud ale zavádím tyto sw v pořadí Abit EQ, IE6+modem, MMC9.0, tak to běží OK.Budulman píše:Kolega z práce má tuto desku,ale má nějakej záser,vše jede v poho,ale jak se připojí na internet,tak mu to po čase zamrzne a musí resetovat/uvádím,že se nejedná o vira/používá USB modem,CPU 2,8,jede na 200MHZ*14,512MB RAM,
dával tam i PCI modem a problém je stejnej,můžete někdo poradit?
Díky Budulman

u něho to bylo bordelem v systému,protože je prase,po formátu a čisté inst.Win je to v pohodě,Ladis píše:Tak má podobný problém, jako já. Mě to způsoboval na mém Abitu AI7 sw µGuru , resp jeho součást Abit EQ pro HW monitoring. Pokud totiž byl tento softík spuštěn součastně s MMC (Ati multimedia center pro sledování TV) tak modemové připojeni s IE6 spuštěné jako poslední zamrzalo při přihlašování, nebo po několika minutách serfování. Bylo to na reset. Pokud ale zavádím tyto sw v pořadí Abit EQ, IE6+modem, MMC9.0, tak to běží OK.Budulman píše:Kolega z práce má tuto desku,ale má nějakej záser,vše jede v poho,ale jak se připojí na internet,tak mu to po čase zamrzne a musí resetovat/uvádím,že se nejedná o vira/používá USB modem,CPU 2,8,jede na 200MHZ*14,512MB RAM,
dával tam i PCI modem a problém je stejnej,můžete někdo poradit?
Díky Budulman